SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ronald de Boer wint Life After Football Footgolf 2021

Ronald de Boer wint het Life After Football Footgolf 2021-event

Wat hebben we lang moeten wachten, maar wat was het daarom een fantastische dag. Met de zon hoog aan de hemel en een flinke dosis enthousiasme gingen (ex-)profvoetballers weer de uitdaging aan met onze partners. Ronald de Boer mocht zich na tien holes kronen tot winnaar van het Life After Football – Footgolf toernooi van 2021.

Zoals ieder jaar was ook dit jaar Golfcenter Seve in Rotterdam de fantastische basis van dit populaire evenement. De zon scheen, de ballen waren hard en de grasmat lag erbij als een biljartlaken. Kortom, nu was het aan de voetbalkwaliteiten van de deelnemers. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie van Illy werd de officiële opening werd verricht door Life After Football-oprichter Regi Blinker. Hij stelde de teams voor en koppelde aan hen een prominente voetbalprof. Vervolgens werd er gestreden om felbegeerde prijzen en natuurlijk het belangrijkste: de eer.

Er stonden serieuze prijzen op het spel en daarom was er ook een deelnemersveld van formaat. David Mendes da Silva, Ronald de Boer, Marciano Vink, Denny Landzaat, Pierre van Hooijdonk, Reza Ghoochannejhad, Orlando Engelaar, Gianni Zuiverloon, Shona Shukrula,  en Footgolf-expert Evgeniy Levchenko gingen onderling de strijd aan voor de titel van ‘Beste Pro’. Alle deelnemers zagen er tiptop uit met dank aan kledingsponsors Robey en Falke. En, zoals we mogen verwachten, ging het er weer zeer competitief, maar uiteraard sportief, aan toe. Na tien holes – plus de Schmidt Optiek-challenge als hilarisch bonusspel – werden de winnaars bekendgemaakt.

 

De winnaars

Na een spannende ontknoping was het afwachten geblazen. De Footgolf-middag werd afgesloten met een drankje en de prijsuitreiking volgde. Grote winnaar van het Life After Football Footgolf 2021 toernooi was Ronald de Boer en hij ging met een prachtig OMEGA Seamaster Diver 300m Axial Master Chronometer-horloge ter waarde van € 5.200,- naar huis. Dit horloge werd aangeboden door GASSAN Diamonds.

De tweede plaats bij de pro’s was voor Evgeniy Levchenko en hiermee won hij een cheque ter waarde van €2.000,- aangeboden door Borek Outdoor Furniture. Gianni Zuiverloon streek de derde plaats op en kreeg een complete set luxe beddengoed van Carpe Diem Beds ter waarde van € 1.500,-.

Uitgerekend Robin Bravenboer, eigenaar van Golfcenter Seve, was de winnaar van de Schmidt Optiek-challenge, waar de deelnemers de bal met een visuele handicap zo dicht mogelijk bij het mikpunt moesten schieten. Hij wist de bal op slechts luttele centimeters van het punt te plaatsen. Hij won een complete bril op maat van Schmidt Optiek ter waarde van €750,-.

Lang bleef het spannend welk team zich naar het beste gemiddelde had geschoten. Er stond een serieuze prijs op het spel en dat was namelijk een waardebon ter waarde van €75,- bij Robey Sportswear om je volledig in het nieuw te steken. Benjamin Pinto ging er met de prijs van Beste Amateur vandoor. Hij nam een Illy Family Coffee Maker mee naar huis.

Life After Football feliciteert al onze winnaars en dankt al onze partners en deelnemers voor het mede mogelijk maken van Footgolf 2021. Het was een spectaculaire, sportieve en bovenal hele fijne dag.

Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor de aftermovie van het evenement.

 

Winnaar Ronald de Boer