SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Robey stuurt je met een 1-0 voorsprong het veld op

Met Robey ga je altijd met een 1-0 voorsprong het veld op

Rotterdam blijft zichzelf heruitvinden. Kijk naar z’n architectuur, z’n industrie, maar ook z’n oudste en meest roemrijke sportmerk. Sinds het negen jaar geleden door een groep locals nieuw leven werd ingeblazen, onderging Robey een ware transformatie.

De nostalgie en heritage van weleer maakten plaats voor modern design en high-end performance. De collectie werd uitgebreid en de pasvormen verfijnd. Alleen het iconische logo en de onvoorwaardelijke passie voor sport bleven dezelfde. Anno 2021 vertaalt die passie zich naar sportkleding die goed zit én er goed uitziet – zowel on als off the pitch. Onder het motto dat wie zich goed voelt beter presteert, levert Robey die extra 0,01% waarmee je vol aan de bak kan. Dat doen ze met customized badges en gepersonaliseerde teamwear, met hyper-comfortabele materialen en nieuwe technologieën, maar ook: met een gouden klaver op elke schouder. Iedere sporter kan immers een beetje geluk gebruiken.

Naar de top

Als vertrouwen de sleutel is tot succes, dan stuurt Robey je met een 1-0 voorsprong het veld op. Intussen banen de Rotterdammers zich met die filosofie gestaag een weg richting de top. Met Telstar, Sparta, Willem II, vanaf volgend jaar FC Volendam, FC Groningen, FC Den Bosch, en duizenden amateurvoetballers in de stal, gaat Nederland stilaan overstag. De volgende stap? Dat is natuurlijk de rest van de wereld.

Zoekt jouw club nog een sponsor of heb je zelf nieuwe sportkleding nodig? Ga dan naar www.robeysportswear.com en wellicht mag jouw amateurclub zich scharen in het rijtje van Eerste- en Eredivisieclubs die gesponsord worden door Robey.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.