SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Road to the Fashion Player 2021

We zijn aan het aftellen naar de grote Fashion Player Award Night. Een avond in het teken van de vijf genomineerde Fashion Players waar uiteindelijk één van de spelers zich mag kronen tot best geklede speler van de Nederlandse velden. Deze avond was niet mogelijk zonder onze partners. In Road to the Fashion Player 2021 stellen wij onze partners aan jullie voor!

Header Road to

WAHTS

WAHTS vervaagt de lijn tussen fashion en sport. Het merk heeft stijl, comfort en functionaliteit hoog in het vaandel staan. De collecties worden duurzaam gemaakt, met een scherp oog voor kwaliteit en detail. De strakke, minimalistische brand store bevindt zich in De Pijp, in hartje Amsterdam. Daarnaast vind je WAHTS ook bij een exclusieve selectie van high-end modewinkels, waaronder Oger, Didato en 1 Amsterdam. WAHTS is inmiddels razend populair onder de hedendaagse voetballers en dat komt mede omdat het ideale kleding is om in te relaxen, maar ook om in te reizen en te werken.

WAHTS

TROPHY by GASSAN

Het valt je op als je het ziet. Kijk het aankomende weekend maar naar de Eredivisie en je ziet GASSAN veelvuldig voorbijkomen. Van de boarding langs de lijn tot aan het scorebord en zelfs het elektronisch lichtbord is bij veel clubs GASSAN branded. Voetbal zit namelijk in het DNA van GASSAN. Al jarenlang zijn zij verbonden met de meest populaire sport van ons land en zo zijn zij in de Eredivisie van maar liefst veertien clubs de official timekeeper. Naast de kleding van WAHTS is ook GASSAN met haar speciale TROPHY by GASSAN collectie nadrukkelijk te zien in de shoots met onze Fashion Players. De spelers droegen customized juwelen van het Amsterdamse diamantenhuis. Het customizen start met het uittekenen van het persoonlijke idee. Uiteraard kan er ook gekozen worden om een item uit de high-end basis collectie te kiezen. Al deze items kunnen gepersonaliseerd worden tot unieke sieraden in de kleuren wit, geel- of roségoud. TROPHY by GASSAN helpt je om jouw persoonlijke trofee te vereeuwigen in een sieraad.

TROPHY by GASSAN

Amaze

Wil je even helemaal ontsnappen aan de realiteit? Amaze is het nieuwste kunststukje van het Nederlandse entertainment- en mediabedrijf ID&T. Hier brengen zij al 30 jaar mensen in pure extase. Bij Amaze doorloop je één grote licht-experience. De verbluffende tunnel van licht is een ervaring om nooit meer te vergeten. De lichtshow varieert van intens, interactief en ontspannend naarmate de bezoekers zich een weg banen door Amaze. Het labyrint is ontworpen om bezoekers op een emotioneel niveau te bereiken. De feesten worden georganiseerd over een hele dag, nacht of lang weekend. In het Westelijk Havengebied van Amsterdam, vijf minuten van het beroemde Westerpark en twee minuten van de Thuishaven, is de lounge van Amaze gevestigd. Je kunt hier heerlijk op het buitenterras zitten of optimaal vertoeven in de binnenlounge. Kom dus zeker langs als je tijd hebt en behoefte heeft aan een ervaring om nooit meer te vergeten.

Binnenlounge Amaze

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.