SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Retro voetbalshirt walhalla in Rotterdam

Een retro voetbalshirt van Diego Maradona, Paolo Maldini, Pep Guardiola of David Beckham, daar krijgt elke voetballiefhebber toch warme gevoelens bij? Binnenkort zijn deze te verkrijgen in een pop-up store in het Groothandelsgebouw in Rotterdam! De mannen van RetrOriginalFootball lanceren namelijk in het eerste weekend van september een tijdelijke, fysieke winkel tegenover Rotterdam centraal.

Retroriginal Football

ROF

RetrOriginalFootball is ontstaan uit een vriendschap en de gemeenschappelijke liefde voor het spelletje en verzamelen. Inmiddels is hun hobby uitgegroeid tot meer dan 10.000 volgers op Instagram en een webshop van 800 exclusieve shirts. Denk hierbij aan het iconische shirt van Oranje op het EK van ’88, verschillende shirts uit de geschiedenis van Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook buiten onze landgrenzen: van historische shirts uit de rijke geschiedenis van het Engelse voetbal tot aan Boca Juniors uit Argentinië en stijlvolle Italiaanse ontwerpen van ACF Fiorentina en AC Milan.

Naast de vele historische tenues is er tijdens het eerste weekend van september een kleine tentoonstelling met exclusieve shirts, de mogelijkheid om een potje FIFA te spelen en een interessante foto-expositie van de Rotterdamse kunstenaar Maurice van Ea. Van Ea maakt bij zijn werken gebruik van voetbaltijdschriften uit de jaren ’80 en ’90.

Maradona Argentinië voetbalshirt
Maradona Argentinië voetbalshirt

Wil jij erbij zijn? De pop-up store van RetrOriginalFootball is op 2 en 3 september geopend van 11:00 tot 18:00 uur op Stationsplein 48 in het Groothandelsgebouw.