SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Regi Blinker schittert in campagne Feyenoord ONE

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week een bijzondere campagne van Feyenoord, de iconische jaren van Levi’s, een gloednieuw café en een nieuw hoofdstuk van Montblanc Legend Blue.

EXTRA TIME +4

Nieuwe streamingdienst Feyenoord

Recent lanceerde Feyenoord haar gloednieuwe online streamingdienst: Feyenoord ONE. Hierop is alle exclusieve Feyenoord-videocontent verzameld op één plek. Zo kun je onder andere volledige wedstrijden, documentaires, unieke videoseries en historische wedstrijden bekijken. Om deze streamingdienst te promoten, lanceerde Feyenoord een campagne waarin onze eigen Regi Blinker schittert. Goedlachs poseert de voormalig Feyenoorder voor de camera, terwijl hij gebruik maakt van Feyenoord ONE. Ben je benieuwd naar het filmpje? Check de mediakanalen van Feyenoord!

Regi Blinker

Iconische jaren Levi's

De Levi’s® 517™ Bootcut jeans heeft een rijke geschiedenis en dit voorjaar maakt de broek een comeback. De 517™ Bootcut jeans werd geïntroduceerd in 1969 en steeg in populariteit tijdens de jaren ’70. De broek werd specifiek ontworpen met een bredere uitloop vanaf de knie om te dragen met een laars eronder. Tijdens de aankomende lente/zomercollectie hangt de broek weer in de schappen. Zorg er dus voor dat jij helemaal ready bent voor de zomer en neem een duik in de geschiedenis van Levi’s.

Levi's® 517™ Bootcut jeans

Nieuwe wereld van mode, design en smaak

Gelegen in het bruisende hart van De Pijp op Eerste van der Helststraat 15, heeft Baskèts hun allereerste café ooit geopend: Café Baskèts. Bij dit café ben je verzekerd van een plek waar mode, design en smaak elkaar omarmen. Aan de hand van speciale samenwerkingen met exclusieve merken en creatieve evenementen, zoals adidas-koekjes in de oven of een private breakfasts met New Balance, zorgt het café ervoor dat ze meer zijn dan alleen een plek voor koffie. Beleef een smaakvolle tijd en geniet zoals nooit tevoren.

Café Baskèts

Nieuw Montblanc Legend Blue

Montblanc Legend Blue krijgt een nieuw hoofdstuk. De iconische geur keert dit voorjaar terug met een unieke geur: fris, houtachtig en aromatisch. De welbekende blauwe flacon keert terug, die staat voor veel kwaliteit die de Legend man definiëren. Wij kunnen niet wachten tot de nieuwe Montblanc Legend Blue uitkomt, die dit legendarische verhaal weer een stapje uitbreidt. Een hoofdrol hiervoor is weggelegd voor Zinédine Zidane. De Fransman staat symbool voor deze bijzondere geur.

Zinédine Zidane

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.