SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Recap Life After Football Footgolf 2023!

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Deze week doen we het alleen op een iets andere manier en lichten we de Life After Football Footgolf editie uit! We beginnen bij de aankomst, kijken naar de teamfoto’s en nemen je via het spel mee naar de prijsuitreiking! Wie eindigde namelijk allemaal in de top-3?

EXTRA TIME +4

Aankomst in stijl

Het weer was goed, alles was opgebouwd, dus de voetballers kwamen langzaam binnen druppelen. Sommige in een lekker trainingspak, terwijl bij andere echte fashion stijl te zien was. Zo keek iedereen op toen Gregory van der Wiel en Jeremain Lens binnen kwamen lopen in stijl, terwijl Robin van Persie en Calvin Jong-A-Pin lachend aangelopen kwamen. Bij hun kwam de spanning pas iets later!

Aankomst Footgolf 2023

Ballen in de vijver!

Nadat iedereen was omgekleed werd het tijd voor de teamfoto. Elke team captain kwam samen met zijn team naar voren en dit zorgde voor mooie plaatjes! Daarna was het tijd voor het spel. Hierbij moesten een paar spelers even inspelen, terwijl het bij andere leek alsof ze dagelijks Footgolfen! Het werd alleen voor iedereen lastig bij het laatste hole. Je moest hier namelijk de bal over een vijver schieten en dat was voor sommig (oud-)voetballers best lastig. Toch kwam uiteindelijk iedereen, na een paar ballen uit het water te hebben gehaald, voorbij het hole!

Teamfoto op Footgolf 2023

Onverwachtse uitslag

Nadat iedereen binnen een drankje had gedaan was het tijd voor de prijsuitreiking. Hierbij waren wat problemen voor de jury: er waren drie mensen die hetzelfde aantal schoten hadden! Gelukkig hielp de officiële Footgolf bond ons en werd er gekeken naar het laatste hole. Wie hier de minste schoten nodig had, ging er van door met de winst. Dit zorgde voor plek twee en drie voor iets bijzonders. Op plek drie eindigde namelijk Ralf Seuntjes, terwijl broertje Mats Seuntjes op de tweede plek eindigde. Dat gaat Ralf vast nog wel even horen van Mats!

Broers Seuntjes bij Footgolf 2023

Tunesische winnaar!

Nu werd het hoog tijd voor de winnaar. Deze kreeg namelijk niet zomaar een prijs, maar er stond een horloge van GASSAN Diamonds op hem te wachten ter waarde van €5.338,-. Het werd uiteindelijk oud-Feyenoorder Karim Saïdi. Hij had bij het laatste hole de minste schoten nodig en won daardoor van alle andere (oud-)voetballers. Hij kwam dan ook vol trots het podium op om zijn prijs op te halen. Nu wordt het helaas weer een jaar wachten, maar we weten zeker dat het volgend jaar opnieuw een succes wordt!

Winnaar Footgolf 2023

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.