SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Recap: Life After Football 2023

2023 komt ten einde. Een jaar waarin we met Life After Football de hele wereld zijn overgevlogen voor unieke events en producties. Van footvolleyen in Curaçao tot een fotoshoot met Sofyan Amrabat in Florence. Speciaal voor jullie, en stiekem ook voor onszelf, blikken we terug op dit bijzondere jaar. Aangezien er zoveel is gebeurd, doen we dit in twee delen. Allereerst een terugblik op het eerste halfjaar!

Life After Football 2023

Lievelingseten van Sofyan Amrabat

Elk kwartaal publiceren we met Life After Football een magazine met een bijzonder thema. Voor ISSUE 76, het eerste magazine van 2023, was dit thema ‘happiness’. Welke speler we hierbij meteen in gedachte hadden? Sofyan Amrabat! De Marokkaans international speelde in Italië en wij stapten op het vliegtuig om de middenvelder te ontmoeten in Florence. We spraken met hem over het wereldkampioenschap in Qatar, waar Marokko de wereld verraste en de halve finale bereikte, en waar hij geluk uithaalt. Dit gesprek vond plaats in het favoriete restaurant van Amrabat. We konden daarom niet anders dan vragen wat hij de lekkerste keuken vindt: ‘ De Marokkaanse keuken blijft het lekkerst. Terwijl Italiaans eten of af en toe boerenkool met worst, ook lekker is! Nee grapje haha, ik eet sowieso geen worst. Ik heb boerenkool één keer droog gegeten, maar dat was niet heel lekker.’

In ISSUE 76 kwam daarnaast Marcus Pedersen aan het woord, die tips gaf over hoe je gemakkelijk gelukkig kan worden. Davy Klaassen, zijn vriendin Laura Benschop en hun hondje Rio schitterden voor de camera en vertelden over hun ‘happy life’ en de love story over hoe zij elkaar hebben leren kennen. Tot slot gaf rapper Idaly uitleg over zijn dagelijks geluksmomentje en zijn nieuwe album ‘Betty’.

Landskampioen Dávid Hancko

In het tweede kwartaal van 2023 lanceerden wij ISSUE 77. Een magazine in het teken van ‘Connection’. Op de cover straalt landskampioen Dávid Hancko, die vertelde over zijn ervaringen in Rotterdam, zijn relatie met zijn vriendin en hoe zijn eerste jaar als kampioen hem is bevallen. De muzikale broertjes Plasschaert, Ronnie Flex en ADF Samski, vertelden over hun bijzondere band en ook een vader en zoon kwamen aan het woord: Sydney en Pierre van Hooijdonk. Zo vertelde Sydney over de druk die gepaard gaat met zo’n indrukwekkende carrière van een vader.

De hond van Davy Klaassen
Dávid Hancko schittert in onze fotoshoot
Amrabat blijft maar lachen tijdens onze fotoshoot

Footgolf 2023

In het eerste halfjaar vond ook ons fantastische ‘Footgolf 2023‘ plaats. Bij Golfcenter Seve in Rotterdam gingen (oud-)voetballers met elkaar de strijd aan om de prestigieuze prijs en dat ging soms best fanatiek. Nadat er wat ballen in de vijver werden geschoten, was het tijd om de winnaar bekend te maken. Dit was alleen lastiger dan verwacht: er waren drie voetballers met hetzelfde aantal schoten!

De officiële Footgolf bond werd ingeschakeld en de regels waren duidelijk: het laatste hole is beslissend. Wie hier de minste schoten nodig had, kroonde zich tot grote winnaar. Dit resulteerde in een tweede en derde plek voor de familie Seuntjes! Ralf Seuntjes kreeg brons, terwijl zijn broertje Mats Seuntjes een zilver plak ontving. De uiteindelijke winnaar was niemand minder dan oud-Feyenoorder Karim Saïdi. De Tunesiër ontving een horloge van GASSAN Diamonds ter waarde van €5.338,-.