SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Recap: Life After Football 2023

2023 komt ten einde. Een jaar waarin we met Life After Football de hele wereld zijn overgevlogen voor unieke events en producties. Van footvolleyen in Curaçao tot een fotoshoot met Sofyan Amrabat in Florence. Speciaal voor jullie, en stiekem ook voor onszelf, blikken we terug op dit bijzondere jaar. Aangezien er zoveel is gebeurd, doen we dit in twee delen. Vandaag blikken we terug op het tweede halfjaar!

Life After Football 2023

Noa Lang terug in Nederland

Ons derde magazine van 2023, ISSUE 78, stond in het teken van vrijheid. Noa Lang was net terug op de Nederlandse voetbalvelden en vertelde ons over het leven als profvoetballer, broodjes kip kerrie en het vaderschap. Daarnaast kwamen ook fashionicoon Fabio Silva, oud-voetbalster Kika van Es en kunstenaar Pablo Lücker voor de camera en legden zij uit wat ‘vrijheid’ voor hun betekent.

De lancering van het magazine vond plaats tijdens ons tweede event van het jaar: Gentlemen’s Dinner 2023. Tijdens dit diner kwamen partners, prominenten, (oud-)voetballers en vrienden van Life After Football samen in het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. Benieuwd hoe het was? Kijk snel de video hieronder!

Fashion Player Award

Eind oktober vond de Fashion Player Award plaats. Ashleigh Weerden (Ajax), Ricky van Wolfswinkel (FC Twente), Bart Nieuwkoop (Feyenoord), Eloy Room (Vitesse) en Ismael Saibari (PSV) waren genomineerd voor de prestigieuze prijs en in het prachtige Anantara Krasnapolsky werd de winnaar bekendgemaakt. Onder het oog van honderden prominente collega’s uit de voetbalwereld mocht uiteindelijk Eloy Room de prijs in ontvangst nemen. De doelman mag zich Fashion Player 2023 noemen.

Dit evenement stond ook in het teken van ISSUE 79. Hierin vertellen alle genomineerden over hun bijzondere kledingstijl en vonden er vijf unieke fotoshoots plaats. We kijken maar al te graag terug op deze foto’s!

Ashleigh Weerden
Eloy Room
Ismael Saibari

Footvolley Curaçao

Het laatste evenement van 2023: Footvolley Curaçao! Op het schitterende strand van Curaçao gingen twaalf (oud-)profvoetballers met elkaar de strijd aan. Benieuwd wie er heeft gewonnen? Daarvoor moet je even geduld hebben! Op 13 februari 2024 is de eerste van in totaal zes afleveringen te zien op RTL7, direct na de Champions League-wedstrijden.

Toch waren wij in Curaçao niet alleen bezig met het prestigieuze footvolley toernooi. Zo hadden we onder andere een inzamelingsactie voor de dierenbescherming op Curaçao, was er een voetbalclinic in het FFK-stadion en ontdekten we de rijke Curaçaose cultuur.

Benieuwd naar al onze activiteiten uit het eerste halfjaar? Lees het nu!