SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Recap: familie Van Persie steelt de show bij Footvolley 2022

Medio november is het eindelijk weer zover: Life After Football Footvolley 2023. In het schitterende Curaçao gaan twaalf (oud-)voetballers met elkaar de strijd aan om de winst. Het belooft weer een groot spektakel te worden en wij zijn erg benieuwd wie zich uiteindelijk tot grote winnaar kroont. Om ons optimaal voor te bereiden op dit prestigieuze toernooi, kijken we terug op Life After Football Footvolley 2022!

Footvolley 2022

Ijzersterk deelnemersveld

Begin juni 2022 was het dan zover. Life After Football ging samen met vrienden en familie naar Tunesië voor het Life After Football Footvolley Tunesië 2022. Op het strand van het prachtige 5-sterren resort The Orangers Garden werd er onder de brandende zon van Tunesië keihard gestreden voor de overwinning. Al hadden we dat eigenlijk wel verwacht. Het deelnemersveld was ijzersterk en iedereen wilden de trofee bemachtigen:

Team 1: Patrick Kluivert en Denny Landzaat
Team 2: Robin van Persie en Shaqueel van Persie
Team 3: Nigel de Jong en Nordin Amrabat
Team 4: Aron Winter en Evgeniy Levchenko
Team 5: Karim Saïdi en Karim Haggui

Footvolley 2022
Footvolley 2022

Familie Van Persie wint

Met een goed gevulde tribune gingen de spelers de competitie met hun directe concurrenten aan. Spannende wedstrijden waren het gevolg en uiteindelijk kroonden Robin van Persie en Shaqueel van Persie zich tot grote winnaars. Het voetbaltalent bleek duidelijk in de familie te zitten.

Buiten het toernooi om was er ruimte om te genieten van Tunesië en gingen we in gesprek met de (oud-)voetballers. Zo vertelde Evgeniy Levchenko, die dit jaar ook aanwezig is, in een emotioneel gesprek over de oorlog in Oekraïne, terwijl we met Nordin Amrabat naar de barbier gingen.

Wij kunnen niet wachten op Footvolley 2023! Medio november stappen we in het vliegtuig richting Curaçao en dat wordt niet zomaar een vlucht. Het betreft een nieuwe vlucht van Corendon, die afgelopen vrijdag pas voor de allereerste keer ging. Check het nu!

Bekijk hieronder de aftermovie van Footvolley Tunesië 2022!