SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Raheem Sterling schittert in Nike-advertentie

2019 was een geweldig jaar voor Raheem Sterling. De geboren Jamaicaan was betrokken bij veel doelpunten in het ensemble van Pep Guardiola.

Raheem Sterling’s kritiek

Ondanks zijn snelle doorbraak op het veld, duurde het om een of andere reden toch nog langer om indruk te maken op de analisten en experts. “Hij kan niet afmaken”, was een kritiekpunt op de Engelse international dat vaak gehoord werd. Toch maakte hij dit seizoen tot nu toe al 20 doelpunten in alle competities. Daar bovenop was hij ook nog goed voor 6 assists.

Ook buiten het veld, heeft hij professionaliteit belichaamd in zijn houding ten opzichte van racisme in het voetbal. Bovendien werd hij een leider voor zowel zijn club Manchester City als land. Hij gaat gewoon door met zijn ding doen, waardoor hij het perfecte nieuwe gezicht is voor deze Just Do It-campagne van Nike.

https://www.youtube.com/watch?v=y0iCWXj7nGo&feature=emb_title

De videoadvertentie van 90 seconden is prachtig gecomponeerd en brengt Sterling terug naar zijn jeugd – waarvan de laatste delen in de schijnwerpers werden gezet als speler van Liverpool en Engeland. Met een geweldige boodschap over geloven in jezelf en opkomen voor waar je in gelooft, is het een verdomd goede video.

Een vergelijkbare advertentie is gemaakt met een van de beste voetballers van Nike, zoals Kylian Mbappe.

Meer voetbal lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening erg graag!

Ook vet van Nike:

Onlangs werden vast een aantal nieuwe tenues voor verschillende landenteams onthuld. De shirts van Nigeria, de Verenigde Staten en van Korea werden voor het eerst aan het publiek getoond. Dit waren pas de eerste drie tenues en er zullen er dus nog velen gaan volgen, zoals onder andere die van het Nederlands elftal. Houd dus vooral Nike, onze website en social media kanalen in de gaten zodat je niks van Nike zult missen!