SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

PUMA lanceert nieuwe voetbalschoenen in samenwerking met Neymar

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week de gloednieuwe Champions League-bal, de bijzondere schoenen van Neymar, het nieuwe gezicht van G-STAR en een uniek vaantje.

EXTRA TIME +4

Champions League-bal

Wellicht is het je al opgevallen: afgelopen week werd er in de knock-outfase van de Champions League gespeeld met een nieuwe bal. De bal genaamd ‘Londen’ wordt de rest van het huidige seizoen gebruikt en staat voor de speelstad van de finale van de Champions League. Op de bal zijn twee brullende leeuwen te aanschouwen die vechten tussen de traditionele Champions League-sterren. De leeuwen staan symbool voor de rijke geschiedenis en cultuur van het Verenigd Koninkrijk, maar ook voor de moed en kracht van spelers in het miljardenbal.

Champions League-bal Londen

PUMA x Neymar

PUMA heeft afgelopen week de nieuwste editie van de NJR Creativity Collection met de Future 7 voetbalschoen gelanceerd. De kleuren en afbeeldingen die in de collectie worden gebruikt, zijn geïnspireerd op de uitstraling van de stad Santos. Dit is vervolgens ontwikkeld tot abstracte kunst, waarbij de rauwe stijl van voetbal en de geometrische architectuur, geïnspireerd door graffiti, de finishing touch aan de collectie geven. Neymar Jr heeft voor de Future 7 diverse opkomende talenten geselecteerd, waaronder Johan Bakayoko, die de nieuwe FUTURE 7 NJR Creativity Edition mogen dragen.

Neymar PUMA

Burna Boy nieuwe gezicht G-STAR

De Grammy award-winnende artiest Burna Boy is het nieuwe gezicht van G-STAR. Hiermee treed hij in de voetsporen van de eerdere ambassadeurs Pharrell Williams, Snoop Dogg en Cara Delevingne. Burna Boy is met zijn gevoel voor mode een passende match voor G-STAR en met een bijzondere video werd de samenwerking bekendgemaakt. Deze video werd gecreëerd rond Burna Boy’s nieuwe nummer ‘On Form’ en is geregisseerd door de award-winnende regisseur Dave Meyers. Vorige week maandag ging de campagne live en de reacties waren lovend.

Burna Boy

Uniek vaantje in de CL

Het geven van een vaantje door aanvoerders aan hun tegenstander gebeurt bij elke Europese wedstrijd. Sommige clubs kiezen voor een vrij simpel vaantje, maar Paris Saint-Germain pakte het deze week anders aan. In de Champions League-wedstrijd tegen Real Sociedad gaven ze een speciale wimpel, ontworpen door kunstenaar Greg Podevin. Op het vaantje staan de clublogo’s centraal en zelfs op de achtergrond zijn de logo’s in het design verwerkt. Uiteindelijk bracht het ook nog eens geluk: PSG won met 2-0. Wat ons betreft mogen er veel vaker vaantjes worden ontworpen door kunstenaars!

Paris Saint-Germain

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.