SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

PUMA eert Cruijff en Pelé met speciale voetbalschoenen

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week speciale schoenen van PUMA, de stad waar Louis Vuitton haar Cruise 2025-collectie presenteert, het nieuwe shirt van Atlético Madrid en een limited edition horloge.

EXTRA TIME +4

PUMA eert legendes

PUMA heeft de nieuwe ‘PUMA KING Legends Pack’ op de markt gebracht. Hierbij introduceert het merk twee schoenen, als ode aan twee van de beste voetballers aller tijden: Johan Cruijff en Pelé. Op de schoenen zijn onder andere het hoofd van Cruijff/Pelé zichtbaar, met daarbij een handtekening. Daarnaast is ook de kleur van Nederland, oranje, en van Brazilië, geel, in de schoenen verwerkt en zijn de rugnummers van Cruijff en Pelé te zien. Wij vinden het schitterende schoenen van PUMA en hopen stiekem dat ze meer legendes in het zonnetje gaan zetten.

PUMA Cruijff Pelé

Louis Vuitton kiest voor Barcelona

Louis Vuitton kondigt een unieke samenwerking aan met de stad Barcelona. Op 23 mei 2024 organiseert het modehuis hier de catwalkshow van zijn Cruise 2025-collectie. De samenwerking met de Catalaanse hoofdstad komt samen met de organisatie van de Louis Vuitton 37ste America’s Cup Barcelona. Pietro Beccari, CEO en voorzitter van Louis Vuitton, legde uit waarom er voor Barcelona is gekozen. “Het is een groot genoegen om samen te werken met de stad Barcelona, die gemeenschappelijke waarden deelt met Louis Vuitton die diep verankerd zijn in een opmerkelijk erfgoed en een passie voor creativiteit”.

Louis Vuitton Barcelona

Nieuw tenue Atlético Madrid

Sommige clubs spelen elk seizoen in twee shirts, maar Atlético Madrid heeft afgelopen week zijn vierde tenue bekendgemaakt. Het tenue is ontworpen door Nike en staat voor het nachtleven van Madrid. Volgens Atlético voel je de energie die door de Spaanse hoofdstad stroomt als de zon ondergaat en de stad oplicht met licht en geluid. Dit is ook terug te zien op de foto’s die de club op social media plaatste. Wil je het tenue kopen? Dat kan via de website van Atlético Madrid.

Atlético Madrid

Limited edition horloge

Bremont en Bamford hebben een limited edition horloge gelanceerd. Het unieke aan het horloge is dat het geïnspireerd is op het noorderlicht. Helaas kan niet iedereen een exemplaar bemachtigen: er zijn maar 500 stuks te koop, voor 5450 dollar per stuk. Davide Cerrato, CEO van Bremont, is enthousiast over de samenwerking met George Bamford. “De krachten bundelen met George na het uitverkochte succes van de eerste samenwerking tussen Bremont en Bamford Watch Dept was een spannend avontuur. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de uitdaging om een ​​uurwerk te creëren dat net zo aantrekkelijk is in het donker als in het licht.”

Bremont Bamford

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.