SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

PUMA begint ‘clean’ aan het nieuwe voetbalseizoen!

Puma begint clean aan het nieuwe voetbalseizoen

Een aantal weken geleden is het nieuwe voetbalseizoen van start gegaan. Vanaf nu kunnen we weer wekelijks genieten van onze wereldsterren uit binnen- en buitenland. De Europese ploegen hebben hun selectie op orde en zijn klaar om te vlammen. Naast de clubteams zijn ook de sportmerken ‘ready’ voor het nieuwe seizoen. Onlangs lanceerde PUMA namelijk haar gloednieuwe ‘Lazertouch’-collectie!

PUMA heeft de afgelopen jaren een aantal stappen gezet om zich weer goed te vertegenwoordigen in het hedendaagse voetbal. Zo schoof het sportmerk verleden jaar een megacontract onder de neus van Neymar Jr. De Braziliaanse baltovenaar kon dit aanbod onmogelijk weigeren, waardoor PUMA een wereldster had binnengehaald. Daarnaast is het merk ook verschillende topploegen gaan sponsoren, waaronder het sterrenensemble van Pep Guardiola. Met de Engelse recordtransfer van Jack Grealish naar Manchester City vergaarde PUMA enorm veel media-aandacht, waardoor hun zomer niet meer stuk kon. Om de zomer compleet te maken besloot het sportmerk gedurende de ingang van het nieuwe voetbalseizoen haar ‘Lazertouch’-collectie te lanceren!

Lazertouch

PUMA is niet bang om af te wijken van de conventionele ontwerpen van de voetbalschoen die we terugvinden op de Europese velden. Het sportmerk blijft innoveren en dit komt tot uiting in de nieuwe ‘Lazertouch’-collectie. Binnen deze collectie is de normale constructie van de PUMA-modellen ‘Future 1.1’ en ‘Ultra 1.2’ verwisseld voor K-leer – een essentiële stap waarmee het merk de ‘Lazertouch’-technologie kan gebruiken. De technologie maakt gebruik van lasers om gedetailleerde patronen in het leer te graveren. Deze patronen en texturen zullen uiteindelijk bijdragen aan verbeterde prestaties op het veld. De nieuwe collectie is verpakt in een ‘schoon’ wit jasje, waardoor PUMA en haar sterren fris aan de start van het nieuwe voetbalseizoen verschijnen!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.