SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

PSG lanceert betoverende zomercollectie

Paris Saint-Germain schittert vaak met unieke, speciale collecties en heeft ook nu weer de fashionwereld op zijn kop gezet. Dit deden ze met een bijzondere samenwerking met de Colombiaanse designer Esteban Cortázar. Het zijn kleren geworden die gericht zijn op de zomer en dat is ook goed terug te zien op de foto’s. Dus zoek je nog een heerlijke zomeroutfit? Lees dan snel verder!

Unieke collectie Paris Saint Germain

Geschreven door: Milan Verleg

Geïnspireerd op het Latijns-Amerikaanse erfgoed

De collectie is geïnspireerd op de kleuren, natuur en levendigheid van het Latijns-Amerikaanse erfgoed. Hierbij wordt voetbal gezien als een lifestyle-capsule die confectiekleding en accessoires bevat. Paris Saint-Germain schakelde hiervoor de hulp in van een echte specialist op dit vlak: Esteban Cortázar. Hij voelde zich vereerd en vertelde op de site van Les Parisiens over de samenwerking: “Na een paar jaar in de maak te hebben, ben ik zo opgewonden om eindelijk mijn samenwerking met mijn vrienden bij PSG te lanceren. Ik voel me vereerd dat ik ben uitgenodigd om mijn roots en Latijnse afkomst op deze onverwachte manier te vieren, en met een collectie die ik Paris Latino noem.”

Toch kon hij het niet alleen en daardoor schakelde hij de hulp in van de artiesten Studio El Guerrero, Popular de Lujo, Sequence, Cheboards, Rebond. Zij zijn allemaal bekend met de Latijnse cultuur en daardoor was niet moeilijk om dit beeld te creëren in de collectie en shoot. Zo lijkt het bij het zien van de beelden meteen alsof je met je gezicht in de zon op het strand ligt.

Kleurrijke outfits

Houd jij ervan om er kleurrijk uit te zien in de zomer? Dan is deze collectie perfect. Er zijn zoveel kleuren dat het teveel is om op te noemen, maar we moeten zeggen dat het daardoor alleen maar mooi is. Eén echte favoriet voor ons is dan ook de draagtas. Hierin zie je in het midden de PSG-badge, terwijl het omringd wordt met een rode papegaai, een slang en bloemen. Al moeten we zeggen dat we dit concept in de t-shirts en truien ook heel vet is!

Ben je zo onder de indruk van de collectie? Kijk dan snel op de officiële fanshop van Paris Saint-Germain!

Ga in stijl de zomer in met nieuwe collectie van Paris Saint Germain
Bijzondere draagtas van Paris Saint Germain