SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

PSG en Jordan stelen wederom de show

Dat PSG garant staat voor vette samenwerkingen weten we ondertussen wel. Maar toch blijft de club uit Parijs telkens tot onze verbazing spreken.

 

PSG, Nike en Jordan

Ditmaal bundelen het Jordan Brand van Nike en PSG hun krachten om wederom een toffe samenwerking te onthullen: een nieuwe collectie met als hoogtepunt het elegante en stijlvolle vierde tenue voor het seizoen 2019-2020.

Naast het uitshirt van dit seizoen , komt er dus nóg een shirt bij dat in samenwerking met Jordan Brand gemaakt wordt, waarin de sterren van Paris Saint-Germain zullen gaan schitteren.

Het shirt heeft voornamelijk een bescheiden zwarte kleur, maar wordt verlicht door de levendige kleuren van de Franse vlag met het wereldberoemde Jordan logo als kers op de taart. De broek en de sokken van het tenue zijn ook zwart met een wit Jordan logo dat er daardoor nog meer uit springt.

Jordan Lifestyle

Naast het tenue wordt nog een volledige lifestyle collectie gelanceerd, die bestaat uit trainingspakken, voetbal trainingsshirts, een basketbal shirt en drie paar schoenen. In alle onderdelen van deze collectie is de liefde van Parijs voor basketbal en voetbal te zien.

De sterren van PSG zullen het nieuwe tenue voor de eerste keer dragen in de wedstrijd tegen Montpellier op 1 februari. Houdt deze datum dus in de gaten als je onder andere Neymar, Mbappé en Mauro Icardi wil zien shinen in het nieuwe vierde tenue.

Champions League

De spelers van Paris lopen er sowieso niet schamel bij, tijdens een Champions League trip pasgeleden stalen ze ook al de show met hun nieuwe all-white outfits.

https://lifeafterfootball.eu/psg-nike-items/

BOSS x PSG

Om iedereen nog wat jaloerser te maken, loopt het sterrenensemble van de club uit Parijs er op wedstrijddagen ook al super dik bij. Deze dagen lopen ze rond in de mooiste pakken van BOSS.

https://lifeafterfootball.eu/voetbal-boss/

 

Red Star, die andere coole club uit Parijs

PSG is niet de enige club in Parijs die hele vette samenwerkingen aangaat. Red Star FC is misschien wel de coolste cultclub van heel Europa.

 

https://lifeafterfootball.eu/red-star-parijs-stadion/

Het tenue en de volledige collectie zijn vanaf nu verkrijgbaar via https://www.nike.com/nl/en/.

Heb je zin om meer te lezen over PSG? Of over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!