SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Prada steelt de show bij vrouwenvoetbal

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een samenwerking van Prada, een record voor de nieuwe app Threads, de speciale burger van Lionel Messi en de gloednieuwe collectie van Louis Vuitton.

EXTRA TIME +4

Prada in de voetbalwereld

Prada maakte deze week een nieuwe partnership bekend met het Chineese vrouwenvoetbalelftal. Dat de bekendmaking nu wordt gedaan komt niet als een verrassing. Op 20 juli begint de wereldbeker voor vrouwen en China is hier van de partij. Het Chinese elftal, ook wel Steel Roses genoemd, gaat de kleding van het Italiaanse modehuis dragen tijdens evenementen en reizen. Prada was zelf erg blij met de ontworpen kleding: “Het zorgt ​​voor een fris en eigentijds imago buiten het veld.” Wij zijn in ieder geval erg blij met de samenwerking!

Unieke samenwerking tussen Prada en het Chinees voetbalvrouwenelftal

Record voor Threads

Het nieuwe platform van Instagram, Threads, werd vorige week gelanceerd. Het heeft erg veel weg van Twitter, maar toch is het immens populair. Deze week bereikte het platform al de mijlpaal van 100 miljoen gebruikers. Hiermee is het de snelste online dienst die dit heeft bereiket. Het vorige record was in handen van ChatGPT. Ook vele voetballers zitten al op Threads, maar het is nog even afwachten wanneer het ook in Nederland beschikbaar is.

Threads is het nieuwe platform van Instagram

Nieuwe Messi sandwich

Je kunt het niet gemist hebben: Lionel Messi gaat voetballen in de Verenigde Staten. Hoe de Argentijn dit viert? Hij komt met zijn eigen sandwich! Het gaat de “Messi Chicken Sandwich” heten en het is in samenwerking met het Hard Rock Cafe. Messi maakte het bekend met een video op zijn Instagram. Hierbij plaatste de sterspeler de volgende tekst: “Nog een droom komt uit! Ik ben verheugd om u de nieuwe Messi Chicken voor te stellen Sandwich die ik heb gemaakt met @HardRockCafe, geïnspireerd door mijn favoriete eten: de Milanese! Mis het niet!”

Nieuwe sandwich van Messi

Gloednieuwe collectie Louis Vuitton

Louis Vuitton heeft de nieuwe Spring/Summer 2024 Formal Collection gelanceerd. Deze collectie straalt een tijdloze elegantie uit, met aandacht voor verfijnde details en vakmanschap. Van strakke maatpakken tot sierlijke avondjurken, elk kledingstuk is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De ontwerpen tonen een subtiele en smaakvolle benadering, waardoor elke outfit een uniek statement maakt. Met deze indrukwekkende collectie bewijst Louis Vuitton opnieuw zijn toonaangevende positie in de modewereld, waarbij luxe en stijl hand in hand gaan.

Nieuw collectie Louis Vuitton

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.