NEEM EEN KIJKJE IN DIT INDRUKWEKKENDE MONSTER!

Door de nieuwe upgrade van de Jaguar F-PACE wil je niet anders dan een rondje rijden in deze auto! Maar wat is er allemaal verbeterd?

Bekijk het hier
Menu

Pieces by Stijn Meijer

Met zijn 21 jaar wordt hij gezien als een van de grote talenten binnen de selectie van Excelsior. De sterke aanvaller valt niet alleen op binnen de lijnen, maar ook daarbuiten trekt hij de aandacht. Stijn heeft namelijk een aardig gevoel voor fashion en laat dit dan ook zien op zijn persoonlijke Instagram-pagina. In deze episode van Pieces by nemen we een kijkje in de kledingkast van Stijn Meijer. 

In deze aflevering van Pieces by nemen we een kijkje in de kledingkast van de aanvaller van Excelsior. Stijn toont zijn favoriete items, waaronder een broek van Supreme en een hoodie van Balenciaga. Binnen Nederland, maar ook internationaal kijkt Stijn op naar grote voetballers wat betreft hun gevoel voor fashion. Verder houdt Meijer ervan om op te vallen. Hij schroomt niet om een opvallende kleur te dragen en het staat hem ook nog eens heel nice! In de video benoemt hij ook een van zijn grootste miskopen. Wat dat is check je in de video hieronder!

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue op de Life After Football-webshop!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.