SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Pieces by Jordy Tutuarima

Vorig jaar liep hij met De Graafschap promotie naar de Eredivisie mis door alle gevolgen van de pandemie. Momenteel is hij als basisspeler weer hard op weg om zijn club naar de hoogste divisie te brengen. Naast voetbal houdt Jordy ook voor fashion. Hij licht zijn mooiste, maar ook een heel bijzonder item uit. Check het allemaal in de allerlaatste aflevering van deze Pieces By met Jordy Tutuarima.

De linksback is een betrouwbare schakel binnen de selectie van de Doetinchem. Wat niet iedereen weet is dat hij een van de meest stijlvolle spelers is van de KeukenKampioen Divisie. Dan hebben we het niet eens over zijn balgevoel, maar stijlvol op het gebied van fashion. In Pieces By licht Jordy onder andere zijn meest bijzondere item uit, namelijk een jasje waar de initialen van zijn dochters op staan. Dit jasje is speciaal aangezien één van zijn twee dochters niet lang na haar geboorte kwam te overlijden. De stijl van Jordy omschrijft hij zelf als basic comfy waarin hij basic shirts combineert met oversized kleding en natuurlijk mooie AJ’s. Welke items volgens Tutuarima niet mogen ontbreken en welke medespeler hij fashionable vindt zie je allemaal in de hele video hieronder!

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue op de Life After Football-webshop!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en