SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Pieces by Albert Gudmundsson

De allereerste aflevering van de gloednieuwe serie Pieces by. We trappen de serie af met niemand minder dan Albert Gudmundsson. Niet alleen op het veld zijn de ogen op hem gericht, maar ook daarbuiten want gevoel voor fashion heeft hij! Wij vroegen hem naar zijn favoriete items uit zijn eigen kledingkast.

De aanvaller annex middenvelder van AZ beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak. Zijn talent komt niet zomaar uit de lucht vallen, want Albert is de vierde achtereenvolgende generatie van de Gudmundsson’s die het schopt tot profvoetballer. De voormalig jeugdspeler van PSV heeft dit seizoen negentien wedstrijden achter zijn naam staan en scoorde hierin zeven keer. Twee daarvan scoorde hij in de belangrijke groepsfase wedstrijd tegen HNK Rijeka. De helblonde Ijslander is naast het veld ook zelden op een misfit te betrappen. Albert houdt ervan om toffe brands te combineren met non-branded items. Zo licht hij onder andere zijn Balenciaga-sweater uit en draagt hij graag het Ijslandse merk 66°NORTH. Check hieronder de volledige eerste aflevering van Pieces by!

Meer weten over Albert Gudmundsson? Onlangs verscheen de IJslander in ons magazine. Lees hier een preview van het gehele interview. Koop ISSUE #67 nu via de webshop van Life After Football.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.