SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Paris Saint-Germain verrast met gloednieuw vierde tenue

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week de nieuwe collectie van Moncler, een bijzondere geur van Jean Paul Gaultier, het vierde tenue van Paris Saint-Germain en een nieuw horloge van G-SHOCK.

EXTRA TIME +4

Moncler x Roc Nation

Weet jij alles af van fashion? Dan weet je net als ons dat Moncler vaak met unieke collecties komt. Toch hebben ze ons opnieuw verrast. Afgelopen week presenteerde het modehuis in samenwerking met Roc Nation zijn nieuwste collectie, die is ontworpen door JAY-Z. Hiermee willen de rapper en Moncler duidelijk maken dat genialiteit overal aanwezig is. De collectie richt zich vooral op iconische vormen in combinatie met nieuwe, neutrale kleuren en is online verkrijgbaar.

Moncler x Roc Nation

Jean Paul Gaultier is back

Het originele koppel van Jean Paul Gaultier is terug. Na het daverende succes van vorig jaar trekt La Belle Fleur Terrible opnieuw haar stoute schoenen aan, vergezeld van Le Beau, de verpersoonlijking van pure mannelijke passie. Beide geuren bevinden zich dit jaar in een hemelse tuin en sluiten perfect bij elkaar aan. Le Beau Paradise Garden verleidt je met frisse vijgen en kokoswater gehuld in krachtig sandelhout, terwijl La Belle Paradise Garden je overweldigt met een overdosis vanille in combinatie met een bloemige toets van iris en blauwe waterlelie.

Jean Paul Gaultier

PSG rockt vierde tenue

Het gebeurd niet vaak dat een ploeg halverwege het seizoen een nieuw shirt lanceert, maar Paris Saint-Germain heeft afgelopen woensdag hun vierde tenue bekendgemaakt. Dit deden ze in samenwerking met Jordan. Het tenue is beige met cirkelvormige prints en het logo van Jordan is linksboven op het shirt te aanschouwen. Tijdens de Champions League wedstrijd van Paris Saint-Germain Vrouwen tegen Ajax Vrouwen maakte het shirt direct zijn debuut en met succes. PSG Vrouwen won met 3-1.

Paris Saint-Germain

Uniek collectie G-SHOCK

De nieuwe horloges van G-SHOCK moet je zien! We hebben het over de GA-2100-collectie. De horloges zijn verkrijgbaar in blauw, wit en geel en combineren functionaliteit met stijl. Het voordeel van de horloges is dat ze multifunctioneel zijn. Je kunt er alle aandacht mee krijgen op een groot feest, terwijl de lijn ook geschikt is voor indoor sport- en recreatieve activiteiten. Wat zoek je nog meer in een horloge? De horloges zijn te koop op de website van G-SHOCK en kosten 99 dollar, omgerekend zo’n 91 euro.

G-SHOCK’s GA-2100

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.