SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Oude parels te bewonderen op tentoonstelling

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een tentoonstelling van adidas, een wolkenkrabber van Mercedes-Benz, de wintercollectie van Moncler en een nieuwe motorfiets Bentley en Ducati.

EXTRA TIME +4

Dertigjarig jubileum

Adidas heeft een Predator tentoonstelling geopend in het hoofdkantoor in Duitsland. De expositie staat in het teken van de geschiedenis van de iconische schoen. Op de expositie zijn veel oude parels te zien, zoals de door Zinedine Zidane gedragen gouden Predator Mania, gemaakt ter ere van Zidane’s 2003 FIFA World Player of the Year-prijs, tot de eerste gemaakte Predator uit 1994. Ook is de ‘special edition Predstrike’ te zien die afgelopen week is uitgebracht. Deze schoen zal worden gedragen door enkele van ’s werelds beste spelers, waaronder Jude Bellingham, Trent Alexander-Arnold, Gabriel Jesus en Pedri.

adidas

Mercedes bouwt toren in Dubai

Mercedes-Benz bouwt momenteel zijn eerste woontoren in Dubai. De toren heeft vijfenzestig verdiepingen en wordt ongeveer 350 meter hoog. De wolkenkrabber ligt vlakbij de Dubai Mall, het Museum of The Future en de Burj Khalifa. Mercedes-Benz is niet het enige automerk met een wolkenkrabber in Dubai. Ook Bugatti bouwt een toren van 42 verdiepingen, ingebouwd met liften voor de auto’s. Er wordt al ruim een jaar aan de toren van Mercedes-Benz gewerkt. Het gebouw heeft de vorm van het Mercedes-Benz logo.

Mercedes-Benz

Klaar voor de winter

Moncler heeft vorige week zijn nieuwe wintercollectie onthuld. De FW23 Grenoble-collectie van het Italiaanse kledingmerk staat voor een leuke tijd met je vrienden. De kleuren van het nieuwe assortiment zijn rood, blauw, geel en groen. De collectie bestaat uit oversized brillen, gebreide mutsen, korte jassen en ski jassen. Met de FW23 Grenoble-collectie ben je helemaal klaar voor de winter. Ook heeft Moncler afgelopen week nog meer nieuws naar buiten gebracht. Het kledingmerk heeft een winkel geopend in St. Moritz, Zwitserland.

Moncler

Bentley x Ducati

Bentley en Ducati zijn bij elkaar gekomen om een motorfiets te onthullen, genaamd Diavel. De nieuwe motorfiets bestaat uit twee limited editions. Eén optie is een uitvoering van 500 exemplaren en de andere keuze is een op maat gemaakte Mulliner-optie, beperkt tot slechts 50 exemplaren. Het ontwerp van de motorfiets is gebaseerd op de Bentley Batur. De Ducati heeft 740 pk, een twin-turbo en een W12-motor. De Diavel is aangedreven door een 1.158 cc V4 Granturismo-motor. Op het moment van schrijven is de prijs nog niet openbaar gemaakt. Naar schatting zal het ongeveer 35.000 euro worden.

Bentley x Ducati

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.