SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Oase van rust in hartje Amsterdam!

Op zoek naar een VIP-ervaring op het gebied van Spa & Gym? Dan is Akasha Holistic Wellbeing de perfecte keuze! Dit exclusieve verblijf in het Conservatorium hotel biedt 1000 vierkante meter aan oase van rust, met een 18 meter lang zwembad, compleet uitgeruste gym, sauna en jacuzzi. Met een beperkt aantal exclusieve lidmaatschappen beschikbaar, kun je genieten van 365 dagen toegang, een persoonlijk fitnessplan, twee personal trainingssessies en twee behandelingen van 50 minuten. Daarnaast ontvang je uitnodigingen voor evenementen, 12 gastenpassen en tien internationale dagpassen. Bespaar ook op behandelingen, producten, overnachtingen en ervaringen in de restaurants en bar van het Conservatorium hotel. Dat klinkt toch heerlijk?

Optimaal relaxen in de luxe spa van het Conservatorium Hotel

Het Akasha Holistic Wellbeing in het Conservatorium Hotel Amsterdam biedt fitnessruimte van meer dan 150 vierkante meter biedt een ervaring die technologie en expertise combineert. Hen privéstudio’s zijn gewijd aan één-op-één sessies in disciplines van yoga, Pilates en meditatie tot HIIT. In onze spa combineren we innovatieve westerse praktijken met oude oosterse tradities voor de beste spabehandelingen in Amsterdam. Ervaar onze zeven behandelkamers, inclusief een dubbele behandelingssuite, een privé-hamam voor scrubs en massages, en het enige watsu-zwembad van Amsterdam voor op maat gemaakte hydro-behandelingen en begeleide meditatie. Beleef een oase van rust en sereniteit in het hart van Amsterdam!

Kijk Idaly shinen!

In het exclusieve Conservatorium Hotel mochten wij onlangs rapper Idaly shooten én interviewen. Het prachtige hotel, vanzelfsprekend gevestigd in een voormalig conservatorium, biedt de perfecte setting voor een luxueuze ervaring. De ruime kamers en suites zijn voorzien van alle gemakken en het vriendelijke personeel zorgt voor een onvergetelijk verblijf. De chique ambiance van het hotel past perfect bij de stijlvolle en succesvolle artiest Idaly. Waar anders dan in het Conservatorium Hotel konden we de rapper het hemd van het lijf vragen over zijn geluk! Een must-see voor iedereen die op zoek is naar een exclusieve en unieke ervaring.

Conservatorium Hotel gelegen in hartje Amsterdam
Idaly: Om te zien dat zij het ver schoppen, geeft mij een trots gevoel!