SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

‘No More Red’ voor Arsenal en Adidas

Arsenal en Adidas hebben hun handen in één geslagen voor een tweede editie van ‘No More Red’, een initiatief ter bestrijding van geweld onder jongeren in Londen. The Gunners dragen tijdens de derde ronde van de FA Cup een volledig witte outfit om de criminaliteit en geweldsincidenten onder de aandacht te brengen.

No More Red

Geweld onder jongeren

Vorig jaar januari is het maatschappelijke initiatief ‘No More Red’ gelanceerd. Ondanks het programma zijn er in het afgelopen jaar alleen in Londen al 11.502 steekincidenten geregistreerd. Het programma van ‘No More Red’ maakt jongeren niet alleen bewust van de problematische situatie in de Engelse hoofdstad, maar geeft jongeren ook de mogelijkheid tot veilige, opgeknapte voetbalvelden en biedt creatieve jongeren de kans om een opleiding te volgen en zich verder te ontwikkelen.

Exclusief voor vrijwilligers

‘No More Red’ nodigt dit jaar het publiek uit om bij te dragen aan het initiatief door middel van vrijwilligerswerk bij één van de liefdadigheidspartners. Iedereen die in het kader van de campagne vrijwilligerswerk doet voor één van de goede doelen of organisaties kan zijn eigen ‘No More Red’-shirt ontvangen en wordt uitgenodigd om Arsenal te zien spelen in het Emirates Stadium. Het shirt gaat niet in de verkoop en is dus exclusief verkrijgbaar voor personen die hun steentje hebben bijgedragen aan het mooie initiatief.

The Gunners dragen het speciale tenue maandagavond  in Oxford tegen het plaatselijke Oxford United. Voor de winnaar wacht in de volgende ronde een zware ontmoeting met Manchester City. De vrouwentak van Arsenal, met de Nederlanders Vivianne Miedema en de kersverse aankoop Victoria Pelova, dragen het shirt in de thuiswedstrijd tegen Chelsea op 15 januari.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Benieuwd naar inspirerende voetbalverhalen? Check het verhaal van Mathieu Flamini. De middenvelder die speelde voor onder andere AC Milan is inmiddels succesvol ondernemer te noemen met zijn eigen opgebouwde imperium.