SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Nike viert 25 jaar met limited edition voetbalschoenen

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week kijken we naar een nieuwe koninklijke geur, een historische schoen, gerecyclede fauteuil en lunchen we in het Prada Café!

EXTRA TIME +4

Lunchen in Prada-stijl

Het Italiaanse modehuis Prada heeft een tijdelijk café geopend in warenhuis Harrods in Londen. Het Prada Caffè is een lust voor het oog, waarbij alles gehuld is in de kenmerkende groene kleur van het modehuis. Het servies is exclusief door het modehuis geselecteerd en past perfect bij het interieur. Op het op Italië geïnspireerde menu vind je diverse lekkernijen zoals gebak en cocktails. Het café is geopend tot januari volgend jaar. Binnenkort opent er naast het café voor het mooie weer een ijskraam.

Prada Cafe

Koninklijke geur

Maak kennis met de uitdagende nieuwe geur van Paco Rabanne: 1 Million Royal. Als opvolger van de iconische 1 Million-geur uit 2006 is deze nieuwe parfum een eerbetoon aan de heropleving van mannelijkheid en het trotseren van maatschappelijke conventies. De meesterlijke compositie is een bedwelmende mix van energieke lavendel, levendig cederhout en sensueel benzoë. Ontworpen om jouw meest uitdagende karakter te versterken en met de vernieuwde flacon, met accenten in koninklijk rood, straal je onbevreesdheid en visie uit.

1 Million

Anniversary boots

Nike heeft een nieuwe limited edition voetbalschoen gelanceerd om het 25-jarig jubileum van de Mercurial Superfly te vieren: de Nike Mercurial Superfly 9 Elite XXV. De officiële kleurencombinatie van de speciale editie van de Nike Mercurial Superfly 9 Elite XXV Anniversary boots is “Metallic Silver/Black/Wolf Grey”. Het ontwerp bevat een speciale afbeelding van historische Mercurial-logo’s als eerbetoon aan de verschillende tijdperken sinds 1998. Van deze limited edition-drop zijn er slechts 2.500 paar beschikbaar, die allemaal genummerd zijn.

Nike

Kartell x illycaffè

Kartell en illycaffè hebben tijdens de Salone del Mobile 2023 de Eleganza fauteuil gelanceerd, ontworpen door Philippe Starck. Het bijzondere aan deze fauteuil is dat de zitting is gemaakt van gerecyclede Iperespresso-capsules in twee verschillende kleuren. Dit is niet de eerste keer dat deze twee bedrijven samenwerken voor een duurzaam project. Eerder hebben ze de Re-Chair gecreëerd. Om hun samenwerking te vieren, zal er een installatie te zien zijn in de flagshipstore van illycaffè in Milaan, waarin de natuur en duurzaamheid centraal staan.

ILLYCAFFÈ

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.