SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nike lanceert Phantom Ultra Venom

Nike heeft met de Phantom Ultra Venom een nieuwe limited edition voetbalschoen gelanceerd. De schoen combineert de materialen en technologieën van Phantom GT, Hypervenom en Flyknit. In 2017 deed het merk van de wereldbekende swoosh iets vergelijkbaars: de limited edtion Merciurial Vapor Flyknit Ultra werd gelanceerd. Vijf jaar laten krijgen we het vervolg: de Mercurial maakt plaats voor de nieuwe Phantom. Het maakt de schoen tot een waar collectors item.

Nike lanceert Phantom Ultra Venom

Iconisch Total 90-DNA

Na drie modellen maakte de Hypervenom plaats voor de Phantom Venom en Phantom Vision. Deze modellen werden gecombineerd tot de Phantom GT. De Hypervenom was de opvolger van de iconische Total 90 in het arsenaal van Nike. En ook nu is het Total 90-DNA weer terug te zien in deze special edition, wat deze voetbalschoen een combinatie tussen nostalgie en innovatie maakt.

Echte allrounder

De Phantom Ultra Venom is een echt allrounder, die behendigheid, snelheid, gevoel en kracht samenbrengt. De schoen is wederom gemaakt van Flyknit, waarbij de lichtgewicht lagen worden gecombineerd met NikeSkin. De voet blijft volledig afgesloten en ingepakt. De bovenkant bestaat, net als bij Mercurial Flyknit, uit één stuk wat zorgt voor controle en comfort.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers over hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.

Afbeelding verkregen via Nike.