SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Shine met New Balance ‘Twisted Silver’ Furon V6

 Gisteren heeft New Balance haar nieuwste voetbalschoen gelanceerd. Met de New Balance ‘Twisted Silver’ Furon V6 shine jij op het voetbalveld.

De New Balance ‘Twisted Silver’ Furon V6  is een limited edition en volledig wit. De ‘Twisted Silver’-kleurencombinatie is gebaseerd op het streven naar zilverwerk. Dit wordt duidelijk gemaakt met subtiele, zilveren accenten en hierdoor wordt het uniek in zijn soort.  De zilveren accenten is een knipoog naar al het zilverwerk van trofeeën die je omhoog gaat houden wanneer je deze schoenen gaat dragen.

Sadio Mané

De Furon V6-schoen is ontworpen voor figuurlijke sluipmoordenaars als Sadio Mané. Spelers die met dodelijke precisie koelbloedig afwerken. De nieuwste techniek van New Balance, Fit Weave, maakt deze dodelijke precisie mogelijk. Fit Weave is een technologie die is ontworpen en ontwikkeld op basis van de gegevens die zijn verzameld van spelers tijdens snelle bewegingen. Hierdoor ontstaat er een tweede huid-achtige pasvorm. Door Fit Weave worden de schoenen nog lichter dan dat ze al waren. De 27-jarige Liverpool aanvaller is het gezicht van New Balance en staat met zijn vaardigheden symbool voor wat voor voetbalschoen New Balance wil ontwikkelen.

Comfort en stijl

Bij het ontwerpen van de schoen is rekening gehouden met het comfort voor de voetballers. Er is een onopvallende gebreide kraag toegevoegd aan het ontwerp en zo is er rekening gehouden met de allersnelste spelers. Verder is er een pijlsnel NB logo voor op de schoen gemaakt overgenomen van de NB-sprint-spikemodellen. Daardoor krijgt de schoen een gestroomlijnd uiterlijk. Daarnaast zorgt een hyper-lock afgestemd vetersysteem ervoor dat de voet opgesloten blijft in de schoen, terwijl gerichte, datagedreven ondersteuningszones minimaal gewicht en goede respons bieden.

 

Waar New Balance begin 2020 nog terug in de tijd gingen met hun leren Furon v6 en Tekela v2, stappen zij nu over op een hypermoderne schoen. Meer lezen over de retro variant? Check dan hier het bericht.

 

De gloednieuwe New Balance ‘Twisted Silver’ Furon V6 is wereldwijd verkrijgbaar via www.newbalance.com.