SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

New Balance brengt ‘six times’ collectie uit met Liverpool …

New Balance viert de Europese triomfen van Liverpool met een speciale ‘six times’ collectie.

Zes sterren

De release van een nieuw, strak zwart en goud tenue en een trainingsshirt. De nieuwe releases hebben een stijlvolle maar opschepperige zes sterren – een van elke European Cup of Champions League die Liverpool heeft gewonnen. Hun laatste triomf kwam natuurlijk dit jaar, toen Jordan Henderson de beroemde cup met de grote oren in Madrid optilde, na de gewonnen wedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Liverbird

Rond de gouden Liverbird op de borst van de nieuwe releases, zijn elk van de jaren dat Liverpool de trofee heeft gewonnen, variërend van 1977 tot 2019. Zeker als een populaire release bij alle Reds, heeft New Balance ook een paar sneakers uitgebracht om de de zesde Europese beker triomf nog extra te kunnen herinneren.

Liverpool schoenen

De 1500 schoen van New Balance is opnieuw, net als het shirt, helemaal zwart gemaakt, met extra details door goudstiksels. Je kunt deze collectie kopen in de online winkel van Liverpool FC op 4 december, waar je ook hoeden, jassen, sjaals en meer vindt van dezelfde ‘six times’ lijn.

Dit is een collectie waarvan je toch wel een aantal stukken moet bezitten als echte Liverpool supporter. Zo’n succesvol jaar is toch een unieke gebeurtenis, dus koester elk stukje geschiedenis dat je daarvan kan hebben.

Meer lezen over Liverpool?  Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Onlangs kwam bijvoorbeeld de nieuwe YNWA collectie van Liverpool uit. Dit is een casual collectie met vrij simpele kleding, waarop het alom bekende YNWA duidelijk afgebeeld wordt. Onder andere onze eigen Gini Wijnaldum, maar ook de Braziliaan Fabinho en Curtis Jones lopen rond in deze kleding, dus des te meer reden om deze collectie te gaan checken.

Ook werd het fantastische seizoen van Sadio Mané bekroond, maar niet alleen met een prijs…