SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

New Balance onthult limited edition voetbalschoen

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week de ideale kleren voor in de herfst, sandalen die je niet mag missen, een supersnelle bolide en speciale voetbalschoenen voor Timothy Weah.

EXTRA TIME +4

Met Supreme de herfst in

Supreme heeft ons opnieuw verrast met de MF DOOM-samenwerking voor de herfst van 2023. Het gaat om een erg opmerkelijke collectie, maar dat vinden wij alleen maar leuker. Het speciale assortiment bestaat uit een sweatshirt met capuchon, een T-shirt en een muts, gemarkeerd met een afbeelding van items die verband houden met de MF DOOM-persona, een handgemaakt motief en een handgeschreven notitie. Kun je niet wachten om wat te kopen? Dan heb je geluk! De collectie is vanaf 9 september te koop!

Met Supreme de herfst in

Dior x Birkenstock

Je kunt het afschuwelijk vinden of je kunt er van houden: de Dior x Birkenstock sandalen. Toch kunnen we er niet omheen dat deze sandalen heel uniek zijn en dat het fashion is. De sandalen zijn van de nieuwe collectie van Dior, die nu voor de tweede keer een samenwerking is aangegaan met Birkenstocks. Het heeft een prijskaartje van 960 euro, maar dan heb je ook wat. De bovenkant is namelijk van kalfsleer, terwijl de neus van rubber is. De zool is gemaakt van kurk en als decoratie op de schoen hebben de modebedrijven ‘DIOR by BIRKENSTOCK’ op het bandje gezet.

Nieuw project

Gloednieuwe bolide

Lotus heeft zijn allereerste Hyper-GT-model onthuld: de Emeya. Het is een supersnelle bolide die is ontworpen om een ​​nieuwe standaard te zetten voor luxe en prestaties op de markt voor elektrische voertuigen. Zo beschikt deze auto over een krachtige opstelling met twee motoren, die een topsnelheid van ruim 250 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in minder dan 2,8 seconden levert. Dit maakt het een van de snelste elektrische GT’s ter wereld! Daarnaast beschikt dit racemonster ook nog eens over toonaangevende oplaadmogelijkheden. Wat zoek je nog meer in een auto?

De Emeya is een gloednieuw racemonster die je niet wil missen

New Balance pakt uit

New Balance heeft een nieuwe schoen gelanceerd, geïnspireerd op de reis van Timothy Weah om één van de grootste, uitbrekende talenten van Amerika te worden. De schoenen zijn Weah’s eerste kenmerkende schoen en gaan over de droom die Weah altijd had: niet alleen spelen voor het nationaal elftal van Amerika, maar ook de beste Amerikaanse voetballer ooit te worden. De schoen is een remix van de New Balance Tekela V4-silhouet. Het ‘N’-logo van het merk neemt de rode en witte strepen van de Amerikaanse vlag aan de voorkant van de schoen over, terwijl de marineblauwe sterren om de achterkant zijn gewikkeld.

De nieuwe schoenen van New Balance

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.