SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

New Balance lanceert Limited Edition voetbalschoenen

New Balance heeft een limited edition-pakket onthuld voor hun Furon v6- en Tekela v3-voetbalschoenen. Het limited edition-pakket draagt de naam NB Football Rise and Reign en bestaat uit de Furon v6 en de Tekela v3 in nieuwe kleurstellingen. Hiermee kun je het nieuwe voetbalseizoen flitsend van start gaan.

De Furon V6 is er voor de voetballers die een schot met dodelijke precisie willen afvuren en de Tekela V3 richt zich op de pure artiesten, spelers die het spel charme geven met hun creativiteit. Een van de uithangborden van de New Balance voetbalschoenen is Sadio Mané. Wil je net zo vloeiend bewegen als de Senegalees of net zo’n dodelijk schot hebben? Lees dan verder.

Furon v6

De belangrijkste kenmerken van de v6 is dat hij erg licht is en met je voet meevormt. Daarnaast heeft het een FIT WEAVE stretch-bovenwerk dat ervoor zorgt dat de schoen zijn vorm behoudt. Dit is natuurlijk van groot belang voor de topschutters onder ons. Een steady gevoel zorgt uiteindelijk altijd voor de mooiste schoten. En dankzij het hyper-lock vetersysteem sta je stabiel op het veld. De v6 is verkrijgbaar in het zwart met Chromatic Yellow en Neo Flame kleurstelling.

 

 

Tekela v3

De Tekela v3 is de juiste keuze voor de spelmakers ons ons. Het is een schoen voor spelers die lekker dynamisch over het veld gaan en geen balletjes afwachten. Zij ontvangen de bal graag en geven deze met veel balgevoel weer mee naar een medespeler. Het bovenwerk van de v3 is gemaakt van volledig gebreid stretchmateriaal met geïntegreerde Hypoknit. De sluiting is daarnaast ook veterloos en dat zorgt er dan voor dat je voet goed vergrendeld zit en je niet zomaar uit je ‘slof’ schiet. De v6 is verkrijgbaar in het wit met Chromatic Yellow en Neo Flame kleurstelling.

De New Balance voetbalschoenen zijn geheel opnieuw ontworpen met de algoritmische KINETIC STITCH-technologie. Deze technologie analyseert de aanraakgevoelige zones en brengt deze in kaart. Dit levert uiteindelijk een betere balcontrole op. New Balance heeft ook een promovideo gelanceerd om de limited editions te onthullen. Met deze video haalde zij the new wave naar voren. De jonge jongens die het aan de wereld moeten gaan laten zien. ’s Morgens vroeg uit bed en vervolgens regeren op het voetbalveld.

De nieuwe New Balance voetbalschoenen kun je aanschaffen bij geselecteerde retailers en online op www.newbalance.eu.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.