SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

New Balance gaat terug in de tijd

New Balance onthulde pasgeleden hun eigen versie van een echte klassieker op elk voetbalveld ter wereld; de leren voetbalschoen. Het zwarte leren schoeisel is echt een stukje erfgoed binnen de voetbalcultuur. Maar de vroegere versie hiervan, met hard leer en spijkers in plaats van noppen, kan tegenwoordig natuurlijk niet meer. Daarom komt New Balance nu met de Furon v6 en Tekela v2 voetbalschoenen in premium leer.

 

De Furon v6 is gemaakt om de tegenstander te vernietigen met dodelijke precisie.

Het is de meest geavanceerde Furon tot nu toe, met flexibel premium leren bovenwerk voor een ongeëvenaarde touch, een hyper-lock vetersysteem en een elastische, gebreide afwerking bij de enkel. Dit alles zorgt voor een ongekend comfort, een superieure pasvorm als een sok die tevens erg stevig is.

Verder heeft de Furon v6 een lichtgewicht nylon chassis dat is ontworpen voor topsporters, met injected doorzichtige multi-directionele TPU noppen. Dit zorgt ervoor dat je als de beste kunt wenden en keren op velden met stevige ondergrond.

De Tekela v2 is opnieuw ontworpen voor de meester van behendigheid en creativiteit.

De onaantastbare pracht van de Tekela maakt zijn rentree met een premium leren bovenwerk. Een tong die volledig is verweven met de schoen en een uitneembare infiniGRIP zool zorgen voor zowel stabiliteit als comfort.

De zool bestaat uit een injected nylon chassis, dat stevig is en tegelijkertijd zorgt voor voldoende stabiliteit voor de behendige speler. De noppentips hebben een groter oppervlak dan normaal, wat zorgt voor goede grip in alle richtingen. De toe-off textuur zorgt voor onmiddelijke explosiviteit op de stevige ondergrond.

De leren voetbalschoenen van New Balance zijn sinds 23 januari te koop, ze zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online op https://nl.newbalance.eu/en/sports/football

De New Balance Furon wordt onder andere gedragen door niemand minder dan Sadio Mané. Hij werd onlangs Afrikaans voetballer van het jaar, om dit te vieren mocht de speler van Liverpool samen met New Balance zijn eigen Furon 6 schoenen ontwerpen, meer daarover lees je hier:

https://lifeafterfootball.eu/check-hier-de-brute-nieuwe-voetbalschoenen-van-sadio-mane/

Heb je zin om meer te lezen over voetbalschoenen of over Liverpool? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!