SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Netflix geeft 4,5 miljoen euro weg!

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een samenwerking tussen KFC en een Engelse spits, de nieuwe collectie van Supreme en Stond Island, de unieke Ferrari 250 GT Lusso en de grootste geldprijs van Netflix ooit.

EXTRA TIME +4

Watkins x KFC

Ollie Watkins bracht afgelopen week prachtig nieuws naar buiten. De 27-jarige aanvaller van Aston Villa is namelijk een samenwerking aangegaan met KFC. Watkins en de KFC kwamen samen op het idee om de Kentucky Club te lanceren, een ledenclub die jongeren helpen aan een baan. Afgelopen vrijdag vond het evenement plaats in Birmingham. De Kentucky Club stond in het teken van een mix van inspirerende gesprekken, ontwikkeling van praktische vaardigheden, netwerken en vacatures. En om het nog mooier te maken, kwam Ollie Watkins zelf ook nog even langs om te praten over lessen die hij heeft geleerd in zijn jeugd.

Ollie Watkins

Warm de winter in

Supreme en Stone Island hebben afgelopen vrijdag een gloednieuwe, gezamenlijke collectie uitgebracht. Dit is inmiddels al de achtste keer dat de twee grote kledingmerken samenwerken. De kledinglijn is de opvolger van hun voorjaarscollectie 2022. Er is gekozen voor kleding bestemd tegen het koude weer met een bomber-, trucker- en pufferjack. Ook zijn er vesten, mutsen en speciale broeken met vijf zakken. De collectie wordt gecomplementeerd door een hoodie, sweatpant en de camp cap met een spinnenwebprint. De collectie is sinds afgelopen vrijdag te koop, dus zorg dat je er snel bij bent.

Supreme en Stone Island

Ferrari 250 GT Lusso

Maak kennis met de Ferrari 250 GT Lusso uit 1963. Dit prachtige model is 13 oktober geveild bij de veiling ‘Bring A Trailer’ in Amerika voor maar liefst $1,222,222 dollar. Dit is niet zomaar een Ferrari, dit is nummer 32 van de 350 geproduceerde Ferrari ’s van dit unieke model. Dit geliefde exemplaar in de autowereld beschikt over 300 pk en een vijfversnellingsbak. De Ferrari was geproduceerd in Milaan, Italië. Sindsdien heeft hij een aanzienlijke afstand afgelegd van Italië naar de VS en uiteindelijk is de iconische bolide in 1980 in de Verenigde Staten terechtgekomen. Tijdens de renovatie van 2014 werd een lakcorrectie uitgevoerd, nieuwe bekleding van het interieur met bruin leer en een vernieuwing van de spaakwielen.

Ferrari 250 GT Lusso

Netflix grootste geldprijs ooit

4,5 miljoen euro binnen een paar uur verdienen? Wie wil dat nou niet? Squid Game is een serie waar 456 deelnemers het tegen elkaar opnemen door verschillende games te spelen voor een groot geldbedrag. Hierbij wordt elke verliezer geëlimineerd. Netflix stuurt nu 456 deelnemers naar een leeg magazijn, dat precies doet denken aan de thuisbasis van Squid Game. De deelnemers strijden tegen elkaar in verschillende games, die gebaseerd zijn op de originele serie en de winnaar ontvangt een geldprijs van 4,5 miljoen euro! Ook hebben de games verrassende, nieuwe toevoegingen en worden strategieën, allianties en karakter op de proef gesteld. Ben jij benieuwd hoe dit eraan toegaat? Check dan 22 november ‘The Challenge’ op Netflix.

Squid Game

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.