SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

MSCHF verrast fashionwereld met unieke Crocs

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een samenwerking tussen Lack of Guidance en Dekmantel, een Amerikaanse collectie van Chelsea, de fakkel van de Olympische Spelen in Parijs en de nieuwe uitvinding van MSCHF.

EXTRA TIME +4

Lack of Guidance scoort opnieuw

Lack of Guidance staat bekend om hun passie voor voetbal en mode. Dit werd deze week nog maar eens bevestigd met hun nieuwe samenwerking met Dekmantel. Ze lanceerden een tiendelige collectie, voorafgaand aan het elektronische muziekfestival volgende week. Deze samenwerking komt niet echt als een verrassing. In 2022 lanceerden de twee merken ooit al een kleine collectie. De nieuwe collectie is gericht op een combinatie van voetbal, dans en elektronische muziek. Wij zijn er erg van onder de indruk en dat zijn jullie ongetwijfeld ook!

Lack of Guidance X Dekmantel

Unieke collectie Chelsea

Chelsea is zich voor aan het bereiden op het nieuwe seizoen en dit doen ze in de Verenigde Staten. Deze week gaven ze deze voorbereiding wat extra’s met hun gloednieuwe American-inspired Collegiate Collection. Hiermee lijkt het helemaal niet op een Europese voetbalclub, maar kan het zo een typische Amerikaanse basketbal- of honkbalclub zijn. Zo bestaat de collectie onder andere uit baseballjacks, hoodies, t-shirts en sweaters. Wij hopen dat vele clubs het voorbeeld van de Londense club gaan volgen.

Chelsea

Fakkel Olympische Spelen bekend

De fakkel voor de Olympische Spelen van 2024 is bekendgemaakt. Het toernooi waar elke vier jaar aankomende talenten hun skills kunnen laten zien. Voor voetbal geldt namelijk dat je als land een onder 23 team moet hebben om deel te nemen. Om alvast vooruit te kijken naar dit mooie toernooi, kijken we nu naar de fakkel van de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. De maker, Mathieu Lehanneu, was erg trots dat hij het mocht ontwerpen: “De fakkel is een mythisch object. Het is een symbool van samenhang en delen.”

Fakkel Olympische Spelen 2024

MSCHF x Crocs

MSCHF heeft opnieuw een manier gevonden om viraal te gaan in de fashionwereld. Eerder deden ze dat al met de MSCHF’s Big Red Boot, maar nu doen ze het met een samenwerking met Crocs. De Crocs werden al eerder bekend gemaakt op de Paris Fashion Week, maar deze week werd dan eindelijk duidelijk wanneer de release is: 9 augustus. Zorg dus dat je er dan helemaal klaar voor zit! De prijs is helaas nog niet bekend, maar er wordt verwacht dat deze in lijn ligt met de Big Red Boot. Deze waren eerder dit jaar te koop voor 350 dollar.

MSCHF x Crocs

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.