Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Moment van het weekend: Willem II maakt in 7 minuten het verschil

Een wedstrijd met twee totaal verschillende kanten. Waar de thuissupporters in de eerste helft een sobere pot voorgeschoteld kregen, ontvlamde de tweede helft direct vanaf de aftrap. De fans van Willem II konden drie keer juichen binnen 7 minuten.

In de eerste helft gebeurde er weinig binnen de lijnen, waardoor beide coaches zichtbaar ontevreden oogden. Er was overigens nog niks verloren met een 0-0 ruststand. In de rust wisselt Willem II haar beide buitenspelers Ché Nunnely en Mats Köhlert. De vervangers, John Yeboah en Driess Sadiki, mochten in de tweede helft het tij proberen te keren. Het fluitsignaal klinkt voor de tweede helft en Willem II laat zien scherp uit de kleedkamer te zijn gekomen.

Binnen een halve minuut legt Vangelis Pavlidis de bal in het net achter de Heracles-goalie Janis Blaswich. En Willem II pakt door, onder aanvoering van de volgens ons underrated Griekse spits Pavlidis, en weet vier minuten later de 2-0 te scoren na een assist van de Griek. De stadionspeaker was nog niet klaar met het omroepen van doelpuntenmaker Gorkem Saglam of de 3-0 van invaller Yeboah lag alweer in het net. Binnen 7 minuten gooit Willem II de wedstrijd in het slot. Iedereen die in slaap is gesust na de eerste helft, is weer helemaal wakker geschud. Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in 4-0 door nog een tweede treffer van spits Pavilidis.

Zie hier de indrukwekkende tweede helft van Willem II op de Youtube-pagina van de Tilburgers.

Man of the Match

De smaakmaker van Willem II is toch wel de 21-jarige Vangelis Pavlidis. En als deze voetballer het op zijn heupen heeft, hoort hij bij de beste aanvallers van de Eredivisie. Door de twee doelpunten tegen Heracles loopt hij nu op twee doelpunten in twee wedstrijden. Hij heeft in totaal 48 wedstrijden gespeeld in het eerste van de huidige nummer acht van de eredivisie en wist daarin 23 keer de keeper van de tegenstander te verschalken. En naast deze indrukwekkende statistiek wist hij ook nog negen doelpunten voor te bereiden. Deze speler – afkomstig van VFL Bochum – heeft nog een lange carrière voor zich. Er zullen nog veel mooie momenten komen, ook omdat Willem II nog in de race is om naar de groepsfase van de Europa League te gaan.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!