SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Demi de Boer is één van onze favoriete moeders

Aankomende zondag is het tijd voor Moederdag. De dag waarop je jouw moeder in het zonnetje zet. Ga je voor een ontbijt op bed, neem je haar een dagje ergens mee naar toe of geef je een schitterend cadeau? Alles is mogelijk en ook in de voetbalwereld worden moeders bedankt. Een goede reden voor ons om in onze wekelijkse rubriek Dive into Archive te kijken naar een drietal fantastische moeders die we hebben geshoot.

Speciale shoots voor Moederdag

Geschreven door: Milan Verleg

Smoorverliefd voor de camera

Allereerst Bartina Koeman. Je kent haar misschien als de vrouw van Ronald Koeman, maar ze is ook moeder van drie kinderen. Eén daarvan is de keeper van Telstar, Ronald Koeman Jr.. Wij zijn dan ook erg benieuwd met welk cadeau haar zoon gaat komen, maar we hebben in ieder geval hoge verwachtingen. Bartina is een powervrouw en dit mochten wij lang geleden zelf ervaren voor ISSUE 12. Ze kwam toen voor de camera en schitterde. Foto’s die we er maar al te graag nog een keer bij pakken.

Ook Candy-Rae Fleur kan op Moederdag een leuk cadeau verwachten. Ze is smoorverliefd op Daley Blind en in 2019 stapten ze dan ook in het huwelijksbootje. Nu zijn ze trots ouders van Lowen Dace en Lemae Lourdes Fiore. Een blik terug op het verleden brengt ons naar een prachtige fotoshoot samen met de twee van eerder in ons magazine en ook hier zie je dat de twee enorm veel van elkaar houden. Zo schitterde Candy-Rae in verschillende kleuren en poses, terwijl Daley zijn kwaliteiten op het voetbalveld ook voor de camera meenam. Al hadden we dat van een model misschien vooraf ook wel kunnen voorspellen.

Candy-Rae Fleur geniet met haar vriend
Bartina kan cadeaus verwachten van drie kinderen
Candy-Rae Fleur pakt haar moment tijdens shoot Life After Football

Op de foto als haar vader

Als laatste kijken we naar de dochter van Ronald de Boer: Demi de Boer. Al doen we haar te kort om te zeggen dat ze ‘een dochter van is’. Zo is ze nu de moeder van Rémi Ayoki en woont ze tegenwoordig weer in Amsterdam. Hier heeft ze een relatie op afstand met rapper Ronnie Flex. Naast dit zet ze zich ook in voor Make-A-Wish als wensbegeleider en Prinses Sterre. Iets waar wij alleen maar bewondering voor kunnen hebben.

Voor ISSUE 43 mochten wij Demi de Boer shooten en dit werden foto’s om nooit te vergeten. Zo stond ze buiten voor de camera en zorgde ze ervoor dat ze er op elke foto stoer uitzag. Al moeten we zeggen dat het oud-Ajax shirt van Ronald hier ook bij hielp. Dit zorgde er mede voor dat we de plaatjes er maar al te graag nog een keer bij pakken.

Demi eert haar vader Ronald
Vriendin van Ronnie Flex schittert voor de camera

Ben je helemaal vergeten dat het zondag al zover is? Geen zorgen! Wij hebben speciaal voor jullie een lijstje gemaakt met de ideale cadeautips.