SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Memphis Depay’s leven als een prof

Memphis Depay schittert vaak op het voetbalveld. Zo is hij bijna all-time topscorer van het Nederlands elftal en is hij vaak in Madrid te aanschouwen in het Wanda Metropolitano. Toch steelt hij ook de show naast het veld. Hij heeft al meerdere songs uitgebracht en maakte bekend een nieuwe track te gaan droppen. We hoeven er gelukkig niet lang meer op te wachten, want vanaf vrijdag kan jij het lied overal gaan luisteren.

Nieuwe track Memphis Depay

Geschreven door: Milan Verleg

Leven als een prof

Een paar weken geleden deelde de Nederlander al op TikTok een preview van de track en twee dagen geleden maakte hij op Instagram bekend dat het lied vrijdag online komt. De naam van de song is “Leven Als Een Prof” en dat is ook precies waar het overgaat. De track reflecteert op zijn bijzondere leven als profvoetballer. Hierin zaten namelijk veel ups en downs, waardoor het niet altijd gemakkelijk voor hem was. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de gehele song, maar gelukkig zijn de eerste twintig seconde al te beluisteren op zijn Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Vlak voor het wereldkampioenschap in Qatar bracht de aanvaller ook al een liedje uit. Dit deed hij samen met boezemvriend Quincy Promes en de Haagse rapformatie SFB (Strictly Family Business). In de eerste twee minuten van het lied “ Tat Tat” zijn ze nog niet te horen. Frenna steelt dan nog de show, maar daarna is het ook de beurt aan de zangkunsten van de twee voetballers. Zo is in de videoclip Depay te aanschouwen op een jetski en is veel goud te zien in zijn mond. En of het liedje goed is? Depay vindt in ieder geval van wel! Hij deelde het op Instagram met de oproep aan Virgil van Dijk om het te gaan draaien in de kleedkamer. Het heeft daarnaast op YouTube al meer dan 378.000 weergaven dus zijn fans draaien er goed op los!

Flitsend voor de camera

Dat Memphis naast het voetbal ook veel oog heeft voor fashion en muziek, was voor ons geen verrassing. De speler van Atlético Madrid is namelijk al twee keer voor de camera van Life After Football gedoken. Hierin zagen we meteen dat hij een erg unieke en mooie kledingsmaak heeft. Al maakt dat voor de spits waarschijnlijk niet heel veel uit. Hij zorgt ervoor dat hij er altijd goed opstaat en we kunnen dan ook niet anders dan deze foto’s nog één keer met jullie delen!

Nieuw project (3)
Memphis dropt een nieuwe track