SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Memorabele voetbalmomenten verwerkt in een shirt

Voetbal is kunst. Denk maar aan de dribbel van Lionel Messi, de passes van Kevin de Bruyne en de lenigheid van Zlatan Ibrahimović. Artistieke hoogstandjes, stuk voor stuk. Als voetballiefhebber geniet je met volle teugen van deze momenten. Deze kunst blijft niet enkel binnen de lijnen. Art of Football is dé plek waar voetbal en kunst samenkomen. 

Art of Football: “Wij geloven dat voetbal een gemeenschap is en geen handelswaar. Wij geloven dat de kracht van een gemeenschap wordt bepaald door de originaliteit van de individuen en hun toewijding aan gemeenschappelijke doelen”. Een duidelijke visie van het Britse kledingmerk. Art of Football beschikt zeker over deze originaliteit. Zij brengen de gehele kunst binnen de voetballerij over op hun collectie. Klassiek, inventief en stijlvol, ronduit prachtig. 

Juweeltjes

De uitgebreide collectie van Art of Football kent een paar juweeltjes. De meest memorabele voetbalmomenten zijn verwerkt in de kleding van het Britse merk. De items die in het oog springen zijn het t-shirt met de kopbal van Steven Gerrard in de Champions League finale tegen AC Milan in 2005, het sweatshirt waarop een prachtig silhoutte te zien is van de gruwelijke aanname van Dennis Bergkamp en het t-shirt waarop Tim Cahill zijn welbekende vreugdedans uitvoert door tegen de cornervlag aan te slaan. Door middel van deze iconische shirts heeft Art of Football een community opgebouwd van enthousiastelingen die dezelfde voetbaltraditie waarderen.

Check de gehele collectie hier!

Scarf-collection

Onlangs bracht Art of Football haar nieuwe scarf-collection op de markt. Het Britse kledingmerk wilde namelijk graag de onderschatte, bescheiden voetbalsjaal een prominente rol geven in haar kleding. Sjaals van voetbalclubs over de hele wereld zijn verwerkt in sweatshirts. Bij deze collectie legt Art of Football de focus op upcycling. Duurzaamheid heeft een belangrijke rol, alle items zijn met de hand gesneden en genaaid, waardoor elk stuk uniek is. Deze sweatshirts zorgen voor een frisse kijk op de vertrouwde traditie.

Art of Football: scarf-collection

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.