SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Meer dan 400 interlands op Gentlemen’s Dinner 2022

Woensdag 31 augustus was het weer zover, het Life After Football Gentlemen’s Dinner. Deze exclusieve avond stond in het teken van de lancering van de nieuwste editie waar Ronald Koeman op de cover prijkt. Het diner voor partners, prominenten, (oud-)voetballers en vrienden van Life After Football vond plaats in Brasserie Paardenburg te Amstelveen.

Ronald Koeman was de hoofdgast op Life After Football's Gentlemen's Dinner 2022

Na het welkom heten van de gasten en het fotomoment op de rode loper stond niets meer een fantastische avond in de weg. Het zonnetje scheen, we hadden een heerlijke plek in de tuin van Brasserie Paardenburg tot onze beschikking en op het menu stond een fantastisch driegangendiner. Na de openingsborrel namen de genodigden plaats aan tafel . Sander de Kramer, de host van de avond, heette alle gasten hartelijk welkom en wisselden een woordje met John van de Heuvel, Najib Amhali en Ruud Gullit. Het verrukkelijke diner was voorzien van een speciaal wijnmenu samengesteld door Lenotti. De verfijnde keuken van Brasserie Paardenburg kon rekenen op lovende kritiek en tussen deze gerechten door was er ruimte voor een praatje. Zo sprak Sander de Kramer met Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar over zijn twee aanwezige idolen, Ronald Koeman en Regi Blinker. Met Jeroen Otten, manager partnerships & promotions bij Holland Casino Online, blikten we terug op het Footvolley toernooi in Tunesië en kregen we een preview te zien van de allereerste aflevering van Life After Football Footvolley Tunesië 2022.

Ronald Koeman prijkt op de cover van ISSUE 74

Met een prachtig gezelschap als Ronald Koeman, Ruud Gullit, Reza Ghoochannejhad, Danilo Pereira da Silva, Kenneth Perez, Ronald de Boer, Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel, Hedwiges Maduro, Winston Bogarde en prominenten als Défano Holwijn, Nasrdin Dchar, Walid Benmbarek, Fernando Halman, Won Yip, John Ewbank, John van den Heuvel, John van Lottum, Juvat Westendorp, Khalid Oubaha, Najib Amhali, Rob Jansen, Ramon Beuk, Remy Bonjasky en Sander de Kramer en vele andere gasten en partners brachten we een toost uit op ons samenzijn.

Tasting

Na het hoofdgerecht was het grote moment daar waar Ronald Koeman een mooi portret kreeg overhandigd en waar hij verrast werd met een 6-daagse trip naar Dubai voor twee personen, aangeboden door Silverjet Vakanties. Glenfiddich begeleidde het dessert met een heuse tasting van de Grand Cru van maar liefst 23 jaar oud. Na het dessert kon men genieten van een heerlijke kop koffie van de illy Coffee Bar.

Life After Football bedankt Ronald Koeman en alle anderen gasten voor hun komst. Een speciaal woord van dank is er voor onze partners die deze fantastische avond mogelijk hebben gemaakt GASSAN Diamonds, illy CaffèAmsterdam Hair InstituteCordier Wines, Aston Martin HilversumGlenfiddichSilverjet Vakanties en uiteraard Brasserie Paardenburg.

Gregory van der Wiel was een van de prominente gasten op ons jaarlijkse Gentlemen's Dinner
Danilo was een van de prominente gasten op ons jaarlijkse Gentlemen's Dinner
Ruud Gullit was een van de prominente gasten op ons jaarlijkse Gentlemen's Dinner
Een prachtige avond in de tuin van Brasserie Paardenburg