SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Marten de Roon daagt je uit hem belachelijk te maken op Instagram

Marten de Roon is al tijden een fenomeen op social media. Niet omdat hij foto’s post van zijn heldenleven als voetballer, maar vooral door zijn toffezelfspot. Keer op keer krijgt de 15-voudig international weer de lachers op zijn hand met hilarische posts.

Het gaat lekker met de middenvelder van de nummer 5 van Italië, hij speelt vrijwel alle wedstrijden en zijn club heeft de top 3 van de Serie A nog altijd in zicht. Bovendien speelt de club dit seizoen voor het eerst in de Champions League, waarin ze na een wonder in de uitwedstrijd tegen FK Sjachtar Donetsk nog overwinterden ook. 

Uit zijn bio  op Instagram en Twitter blijkt al snel hoe serieus hij zichzelf neemt op social media: “summary of playing football in Italy: when we win I get the best table and the food for free. When we lose, my wife has to pick it up.” 

Marten de Roon en lelijke wedstrijdfoto’s blijkt een vaak terugkerend thema op zijn social media-pagina’s. Hoewel hij er zelf absoluut de humor van in lijkt te zien, had hij hier een tijd geleden wèl de ideale oplossing voor gevonden.

 

Er was ook die ene keer dat Marten graag Robin van Persie wilde feliciteren via social media, maar dit bleek toch niet helemaal zo te gaan zoals hij wilde…

Of het nu komt door het behalen van de Champions League of zijn posts die altijd garant staat voor jouw benodigde portie humor van de dag, het is hem gelukt om 100.000 volgers bij elkaar te sprokkelen. Hij weet zelf ook niet helemaal hoe, maar blij is hij er in ieder geval wel mee. 

Zo blij zelfs dat hij er een heuse wedstrijd heeft georganiseerd om het te vieren. Meedoen is simpel, je hoeft alleen je beste impressie van De Roon te posten op Instagram, hem te taggen en de hashtag #MemeMarten te gebruiken. Voor de ultieme inspiratiebron kan je gewoon terecht op zijn eigen Instagram-pagina, deze staat vol met pareltjes waarin hij zelf de hoofdrolspeler is. Onlangs postte hij zijn Decade in Football, hierin zijn al 9 perfecte voorbeelden te vinden van een perfecte #MemeMarten. 

https://www.instagram.com/p/B6lpsv7h5NN/

 

De prijs? Een Atalanta shirt dat door Marten himself gedragen is in de Champions League. 

https://www.instagram.com/p/B7Aq9rXhwpR/