SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Marcelo Burlon brengt ode aan Napels

Napoli x Marcelo Burlon

De Italiaanse havenstad Napels is een stad met een rijke geschiedenis en prachtig cultureel erfgoed. Waar de stad voorheen in één adem genoemd werd met maffia, associëren we Napels vanaf 1984 met de klasse van niemand minder dan Diego Armando Maradona. Marcelo Burlon brengt middels een speciaal shirtontwerp een ode aan Napels, SSC Napoli en de trouwe fanbase van de Napolitanen.

Het onlangs omgedoopte Diego Armando Maradona-stadion van SSC Napoli is – ondanks de afwezigheid van de fans – enorm indrukwekkend. Afgelopen zondag speelde de Italiaanse topclub tegen de lijstaanvoerder van de Serie A, Internazionale. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor de winstreeks van I Nerazzurri eindigde. Een knappe voetballende prestatie van de Napolitanen, maar ons oog viel op de exclusieve uniformen waarin de ploeg van Gennaro Gattuso het veld betrad. De klasse van Marcelo Burlon komt samen met de sportiviteit van Kappa en het gepassioneerde Napels. Een prachtig en zeer indrukwekkend geheel!

Napoli x Kappa x Marcelo Burlon

De werelden van mode en voetbal vullen elkaar al eeuwenlang aan. SSC Napoli is de meest recente club die een culturele draai aan hun tenues geeft met een nieuwe, baanbrekende samenwerking die mode en lifestyle omarmt. Een feestelijke collectie voor het team, gemaakt om de cultuur, de traditie en de internationale uitstraling van Napels en haar voetbalteam over te brengen. De visie en creatieve flair van Marcelo Burlon speelt hier een grote rol in. Het merk wil namelijk een prachtige visuele boodschap delen voor dit partnerschap: een metaforische liefdesbrief aan Napels waarin de stad, het team en haar gepassioneerde fans centraal staan.

5e en 6e tenue

Door de komst van deze nieuwe, exclusieve samenwerking staat de teller op zes voetbalshirts in het seizoen 2020/2021 voor SSC Napoli. Na de thuis-, uit- en derde tenues volgde het vierde tricot in november verleden jaar. Dit tenue werd uitgebracht als eerbetoon aan de legendarische Diego Armando Maradona. De beroemde Argentijnse strepen kregen een prominente rol in het shirt. Deze twee Marcelo Burlon-ontwerpen, verwerkt in donkerblauw en felgeel, kregen de iconische vogelprint van de modeontwerper. Deze designs brengen de gewaardeerde kunst – waar de stad veel waarde aan hecht – tot leven. Met deze indrukwekkende samenwerking omarmt de Italiaanse topclub de streetwear-scène. De iconische nummer 10 van SSC Napoli zal dit als rasvoetballer ongetwijfeld kunnen waarderen.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.