SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Magistrale sneakers van Stone Island en New Balance

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week speciale schoenen van Stone Island en New Balance, de presentatie van Lionel Messi in Amerika, een auto voor de toekomst en een nieuwe collectie van Balenciaga.

EXTRA TIME +4

Stone Island X New Balance

Stone Island en New Balance bundelen hun krachten voor een nieuwe samenwerking en introduceren de FuelCell C1-sneaker. De sneakers zijn uitgerust met een snel vetersysteem en hebben het kenmerkende Motion New Balance-logo dat geborduurd is op de voorvoet en de neus van de schoenen. Bovendien zijn de hielvormen voorzien van verhoogde Stone Island-logo’s die halverwege worden afgesneden. Zo ziet iedereen meteen dat jouw schoenen van twee verschillende merken zijn. De verwachting is dat binnenkort de release komt van deze unieke creatie.

FuelCell C1-sneaker

Lionel Messi in Amerika

Deze week is Lionel Messi gepresenteerd bij zijn nieuwe club Inter Miami FC en het is niet onopgemerkt gebleven. Een van de eigenaars van de voetbalclub, David Beckham, vertelde in een interview hoeveel mensen naar het event keken: “Voetbal is de grootste sport ter wereld, dus het is een groot iets om 3,5 biljoen views te hebben bij de presentatie.” Hiermee lijkt het de meest bekeken presentatie van een voetballer ooit te zijn. Eerder keken er zo’n drie miljoen mensen naar de presentatie van Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi

Auto van de toekomst

Deze week kwam Mercedes-AMG met een nieuwe release voor autoliefhebbers: de eerste hybride GLC 63 S E Performance. Deze indrukwekkende hybride combineert de sportieve prestaties waar Mercedes-AMG om bekend staat met een milieuvriendelijke benadering. Deze lancering markeert een spannende stap in de evolutie van de autowereld, waarbij duurzaamheid en prestaties hand in hand gaan. Helaas is het nog niet bekend wanneer de auto te koop is en wat het prijskaartje is.

Mercedes-AMG

Nieuwe collectie Balenciaga

De meeste mensen zijn volop aan het genieten van het warme weer. Het is de tijd van het jaar om je favoriete zomerkleding te dragen. Alhoewel, bij Balenciaga doen ze het iets anders. Zij hebben deze week al vol trots hun Winter 2023-campagne gepresenteerd. Wij zijn er erg van onder de indruk en dat ben jij ongetwijfeld ook. Eén ding staat in ieder geval vast: Balenciage blijft trends neer zetten die de toekomst van de mode zullen vormen. Dat was al eerder te zien, maar wordt nu nog maar eens bevestigd.

Balenciaga

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.