SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vette kijktip: the road of Sadio Mané

Made in Senegal is de nieuwste docu over het leven van Sadio Mané. In deze 72 minuten durende docu zie je hoe de Liverpool-ster zich vanuit een klein dorpje in het zuiden van Senegal, opwerkt tot de Premier League.

De Made in Senegal docu is geproduceerd door de Vertical Social Club. Zij hebben Mané’s leven op verschillende manieren laten zien. Zo krijg je als kijker te zien hoe zijn dagelijkse routine rond de Premier League wedstrijden eruit zien. Je leeft mee met Liverpool’s Champions League seizoen van 2019. Daarnaast nemen zij je mee naar de Afrika Cup van 2019 en laten de meest persoonlijke gedachtes en gevoelens van de Senegaleese superster zien.

Medewerking

Made in Senegal laat de harde realiteit zien van het begin van zijn voetbalcarrière in zijn thuisland tot aan zijn prestaties bij Liverpool in de Premier League. Het verhaal achter de Afrikaanse droom die werkelijkheid werd door toewijding, geloof, moed en liefde. Ook geven in deze docu onder andere zijn teamgenoten bij Liverpool, Virgil van Dijk en Mo Salah en coach Jürgen Klopp commentaar over Sadio Mané.

Goede doel

Sadio Mané zegt zelf: ”Ik wil de mensen laten zien dat je alles in de wereld kunt bereiken, zolang je dromen wil verwezenlijken en er hard voor werkt. Wij zullen mensen steunen die in moeilijke situaties leven door 100% van de opbrengst van de docu naar hen te sturen, daar ben ik trots op. I am Made in Senegal.”

Mané wil dat alle sportfans in de wereld zijn documentaire kunnen bekijken. Daarom brengen Lagardère Sports en Arena11 de docu Made in Senegal uit op basis van pay-per-view. De docu kun je kopen op www.made-in-senegal.com vanaf 1,00 USD, wat gelijk is aan €0,92, een koopje dus! Daarnaast gaat dat geld direct naar het goede doel.

In heel Europa wordt Made in Senegal exclusief gratis uitgebracht op Rakuten TV, een van de toonaangevende VOD-platforms van het continent. De Franse televisiezender Canal + heeft de exclusieve rechten verworven in Franstalige Afrikaanse landen, waaronder Senegal.

Op de hoogte blijven van het voetbal-, lifestyle- en fashion nieuws? Check dan onze Facebook en Instagram.

Lees hier een vet artikel over Koning Sadio Mané.