SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Luistertip: Matchday Mix by Gini Wijnaldum

We wachten nog altijd met smart op een “GO” van de overheid om weer te mogen voetballen. De geur van het grasveld, het teamgevoel en natuurlijk ook de kleedkamer. Samen met je medespelers focussen op de wedstrijd en samen een resultaat willen behalen. Gini Wijnaldum heeft op Spotify zijn eigen Matchday Mix. Ideaal in aanloop naar een wedstrijd, maar ook daarbuiten heerlijk om op repeat te zetten.

De Oranje-ster verkaste in 2016 voor circa 30 miljoen euro naar Liverpool. Op Anfield is hij een belangrijk onderdeel geworden van het team dat onder andere de Champions League en Premier League titel wist te veroveren. Misschien is het geheim achter dit succes wel de heerlijke afspeellijst die door Georginio Wijnaldum zelf wordt opgesteld. Gini vraagt zijn volgers op Instagram geregeld voor input om zijn Matchday Mix uit te breiden. 

Up-to-date

De nummer 5 van Liverpool zal veel reizen voor competitiewedstrijden en al helemaal voor de Champions League uitwedstrijden. Urenlang in het vliegtuig en dan wil je natuurlijk wel lekkere tracks horen. De afspeellijst van Gini is goed voor ruim negen uur aan muziek. Inmiddels volgen ruim 35.000 mensen de afspeellijst van Gini Wijnaldum en ook Life After Football luistert graag naar de gevarieerde afspeellijst.

Dat Gini een goede muzieksmaak mag wel duidelijk zijn. De lijst bestaat uit meer dan 170 nummers waar zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers in staan.  Wat betreft de Engelstalige nummers, daar is rapper Lil Wayne het beste vertegenwoordigd. Broederliefde is het vaakst terug te vinden van de Nederlandstalige nummers.

Opmerkelijk

Er staan ook een aantal nummers in de lijst die we niet verwacht hadden of die we gewoon even willen uitlichten. De Oranje-ster heeft zelf zijn eigen chant erin staan die door de Liverpool-fans wordt gezonden. Cycz (voorheen Cyclo B) is ook terug te vinden in de lijst met zijn nummer genaamd “Wijnaldum”, waarin hij een ode brengt aan de Rotterdammer. Verder staat Bob Marley & The Wailers in de lijst met hun beroemde “Three Little Birds”. Ook mede Nederlands elftal-international Memphis Depay is toegevoegd aan de playlist. Een aantal van zijn eigen nummers, maar ook zijn collabs met grote artiesten. 

De nieuwste Life After Football is vanaf 17 december 2020 te koop in alle erkende boekhandels of via de Life After Football webshop.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.