SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Oud-voetballer slaat hole-in-one

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week geen champagne in de Formule 1, een bijzondere boot, het nieuwe van het wereldkampioenschap en een oud-voetballer die een hole-in-one sloeg.

EXTRA TIME +4

Geen Ferrari champagne dit jaar

Door het noodweer in Italie ging de Grand Prix van Emilia-Romagna helaas niet door. Wat betekent dat er ook geen Ferrari champagne is uitgereikt. Als officiële leverancier van de F1 voorziet Ferrari champagne de podiumvieringen van sprankelende grandeur. Dit partnerschap weerspiegelt de gedeelde waarden van passie, prestatie en excellentie tussen het merk en de populaire motorsport. Ferrari champagne staat symbool voor de glorie van het racen op het hoogste niveau en blijft een favoriet om te toasten op de successen van het Ferrari F1-team.

Ferrari Champagne in F1

Debuut van The Icon

The Icon boot van BMW is een adembenemende combinatie van luxe en vakmanschap, die de essentie van het Duitse automerk naar de wateren brengt. In samenwerking met Tyde maakte ‘The Icon’ haar debuut tijdens het 2023 Cannes Film Festival. Met zijn kenmerkende gestroomlijnde ontwerp en hoogwaardige materialen straalt deze boot elegantie en stijl uit. Deze elektrische boot belichaamt de onmiskenbare schoonheid en innovatie waar BMW om bekend staat en creëert een nieuwe dimensie van luxe op het water.

BMW The Icon

Senationeel logo WK

Het wereldkampioenschap in Qatar zit er pas een paar maanden op, maar de FIFA is al volop bezig met de voorbereidingen voor het WK 2026 dat plaatsvindt in Mexico, Verenigde Staten en Canada. Gisteren maakten ze op spectaculaire wijze het logo bekend en dit heeft iets unieks. Voor de eerste keer ooit is namelijk het jaartal (2026) verwerkt in het logo, terwijl ook de trofee te zien is. Hoe ze dit bekendmaakten? Met een bijzondere lasershow en dansact. Iets wat het kijken zeker waard is.

Nieuwe logo wereldkampioenschap bekend gemaakt

Bale slaat hole-in-one!

Gareth Bale schitterde jaren geleden nog met een goal in de Champions League-finale. Toch kwam hij toen al vaak in het nieuws over zijn passie voor golfen. De laatste tijd is dat alleen maar meer te zien. Hij zette een punt achter zijn voetbalcarrière en ging zich richten op een nieuwe carrière. Dat kwam gisteren tot een groot succes toen hij zijn allereerste hole-in-one ooit sloeg. Het gevolg? Een dolblije Bale! Hij rende juichend en schreeuwend over de baan en het leek wel alsof hij opnieuw de winnende in een finale had gemaakt.

Hole-in-one voor Gareth Bale

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.