SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Lisandro Martinez: ons moment van de week

Andre Onana, eat your heart out! Collega Lisandro Martinez solliciteert per direct naar een functie als keeper. Wat doe je namelijk als je keeper niet in positie is? Juist, dan zorg je ervoor dat jij je z.s.m. op de doellijn begeeft.

De Argentijnse linkspoot stond zondagmiddag op het juiste moment op de juiste plek. Sparta Rotterdam dacht even dat zij het netje konden zien rollen, maar niets is minder waar. In de 88ste minuut stond Adil Auassar er heerlijk voor om de bal uit de lucht in een keer op zijn pantoffel te nemen. Maar daar stond Ome Lisandro. Weet je wat? Kijk zelf maar!

WAT EEN PASSIE! Dit wil je toch zien als sportliefhebber?

Normaal gesproken juich je alleen zo wanneer je een doelpunt scoort. Zou je zeggen. Martinez laat zien dat je net zo blij kan zijn met het voorkomen van een goal. Met deze prachtredding voorkwam hij de gelijkmaker in de thuiswedstrijd tegen de Rotterdammers. Zo redde hij 2 punten voor zijn club.

Afgelopen zomer verwelkomde de Amsterdammers de 22-jarige Lisandro Martinez, een Argentijns international. 7 miljoen euro werd er overgemaakt naar de rekening van Defensa y Justicia. En tot nu toe heeft hij elke eurocent waargemaakt. Hij maakt een ijzersterke indruk op het middenveld en als linker centrale verdediger, terwijl hij in eerste instantie als beoogde opvolger van Nico Tagliafico werd gehaald.