SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Limited edition collectie van Pablo Lücker

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een unieke samenwerking voor Lacoste, een veiling van Mercedes Benz, de gloednieuwe schoenen van Harvey Elliot en een bijzondere collectie van Pablo Lücker.

EXTRA TIME +4

Lacoste x Eleven x Venus Williams

Lacoste heeft vorige week een samenwerking met Eleven en top atleet Venus Williams aangekondigd. De kledinglijn bestaat uit 18 stukken, waaronder een gestreepte polo met korte mouwen, V-hals sweater en een nylon trainingspak. De collectie staat symbool voor de oneindige mogelijkheden die Venus belichaamt. Deze editie is in New York gefotografeerd, een plek met de perfecte achtergrond. Het assortiment is verkrijgbaar sinds afgelopen woensdag in de winkel van Lacoste, dus neem vooral een kijkje.

Lacoste x Eleven x Venus Williams

Mercedes-Benz veiling

Altijd al een prachtig icoon in de garage willen hebben? Dan is dit jouw kans! Mercedes-Benz liet weten dat ze 17 november twee auto’s gaan verkopen tijdens de veiling van RM Sotheby. Het zijn niet zomaar auto’s, het zijn namelijk de Mercedes-Benz 2002 CLK GTR Roadster en de Mercedes-Benz 1999 CLK GTR Coupe. Er wordt geschat dat de auto’s samen een waarde hebben van 20 miljoen euro, maar dan heb je ook wat! Er zijn namelijk maar 25 exemplaren van de Mercedes-Benz 1999 CLK GTR Coupe. Deze speciale auto’s staan symbool voor een tijd waarin Mercedes-Benz oppermachtig was in de GT1-raceklasse.

Mercedes-Benz

Unieke schoenen van Harvey Elliott

Opzoek naar nieuwe schoenen voor het voetbalseizoen? New Balance heeft samen met profvoetballer Harvey Elliott nieuwe schoenen uitgebracht. De schoenen zijn geïnspireerd op de belangrijkste dingen in Elliotts zijn leven: Liverpool FC en zijn hond Paisley. Deze elementen zorgen voor een uniek ontwerp. Op de rechterhiel van de rode schoen staat een afbeelding van zijn bulldog Paisley en op de linkerkant is HE19 geschreven, een verwijzing naar zijn rugnummer en initialen.

Harvey Elliott

Laatste limited edition

Kunstenaar Pablo Lücker kondigde 1 november aan dat hij zijn laatste limited editie collectie heeft uitgebracht. The Golden Hour Serie is een eerbetoon aan de magie van zonsondergangen en de essentie van liefde. Pablo heeft zijn laatste limited editie gemaakt met goud- en zilververf om de steeds veranderende tinten van de zonsondergang te weerspiegelen. De prijzen verschillen tussen de 495 en 2495 euro. De collectie is te zien op de site van Pablo Lücker en op het moment van schrijven is de collectie iets langer dan één week oud. Zorg dat je er snel bij bent, voordat de editie weg is!

Pablo Lücker

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.