SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football of: Benjamin van Leer

Waar voetballers vroeger nog vaak in een zwart gat belandde na het beëindigen van hun actieve profcarrière, zien we hen steeds vaker terug in het bedrijfsleven. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland zie je dat oud-profs gaan ondernemen of hoge managementfuncties bij multinationals gaan bekleden. Van een eigen kledinglijn met de initialen van de voetballer tot directeur van een miljoenenbedrijf. Je ziet het allemaal voorbijkomen in de rubriek: Life After Football of ….

Benjamin van Leer

Onder de lat

Benjamin van Leer begon met voetballen in zijn geboortestad Houten bij de plaatselijke SV. PSV merkte het talent van de keeper op en haalde hem in 2007 naar Eindhoven. Daar keepte hij drie jaar in de jeugdopleiding en tekende in 2010 zijn eerste profcontract. Bij de hoofdmacht van de Eindhovenaren kwam hij echter niet aan speeltijd toe en werd verleend aan FC Eindhoven. Na zijn terugkeer bij PSV ging Van Leer keepen bij Jong PSV. In 2014 werd de doelman transfervrij overgenomen door Roda JC en hier kwam hij in drie seizoenen tot 70 optredens onder de lat. Mede door de goede seizoenen in Limburg trok hij de aandacht van Ajax, die hem later voor 700.000 euro overnamen van Roda JC. In het seizoen 2018/19 verhuurde Ajax hem aan NAC Breda. Van Leer speelde er uiteindelijk 32 competitieduels. Een seizoen later maakte Sparta Rotterdam bekend Van Leer over te nemen van Ajax en bood hem een tweejarig contract aan.

Helemaal ‘happy’

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat topsporters goed op hun eten letten. Helemaal in huize Van Leer, waar zijn vriendin, Lieke Martens, ook op het hoogste niveau voetbalt, bij het vrouwenelftal van FC Barcelona. Daarom heeft Benjamin ‘Happy Taste’ opgericht. Een bedrijf dat verse, gezonde en betaalbare maaltijden aanbiedt. Met de uitgebreide menukaart, ervaren chefs en snelle service zorgt ‘Happy Taste’ ervoor dat de klanten minder vaak en lang in de keuken hoeven te staan. Ook omdat je in de hedendaagse maatschappij weinig tijd over hebt, wil je snel klaar zijn met koken en ook nog het liefst lekker eten. Vaak ben je langer bezig met het maken van het gerecht dan het opeten zelf. Een gezonde en betaalbare maaltijd wordt met precisie gemaakt door de verschillende koks. Bij elke maaltijd die je besteld krijg je een lijst met ingrediënten en de voedingswaardes. Ook wordt er van tevoren aangegeven of het vegetarisch, halal en/of glutenvrij is. Met ‘Happy Taste’ wil Benjamin van Leer het leven van diverse huishouden makkelijker maken.

Klik op de link en neem een kijkje of er misschien iets voor jou bij zit! www.happytaste.nl

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.