SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football | Tunesië Footvolley 2022 is a wrap!

Het was drie jaar geleden dat Life After Football met vrienden en familie naar Ibiza afreisden om daar Footvolley Ibiza op te nemen. Nu in 2022 is een nieuwe editie van dit bijzondere spektakel een feit. Met een groep, welke voelt als familie, hebben we een memorabele trip gemaakt naar Hammamet in Tunesië. 

We beschikken dit jaar over een ijzersterk deelnemersveld:
Team 1: Patrick Kluivert en Denny Landzaat
Team 2: Robin van Persie en Shaqueel van Persie
Team 3: Nigel de Jong en Nordin Amrabat
Team 4: Aron Winter en Evgeniy Levchenko
Team 5: Karim Saïdi en Karim Haggui

Op het strand van het prachtige 5-sterren resort The Orangers Garden is er de afgelopen dagen hard gewerkt om dit fantastische Footvolley-veld te bouwen. Naast de Nederlandse enclave schoven ook oud-internationals van het Tunesische elftal Karim Saïdi (voormalig Feyenoord) en Karim Haggui aan om de strijd aan te gaan op hun eigen heilige grond.

Met een ruim gevulde tribune gingen de spelers de competitie met hun directe concurrenten aan. Spannende wedstrijden waren het gevolg en nu is de vraag… Wie mocht zich kronen tot winnaar? Om deze vraag te kunnen beantwoorden raden we je aan om 6 september in te tunen op RTL7 voor de allereerste aflevering. Vijf weken lang kun je het Footvolley-evenement volgen en komen onder andere ook meerdere lifestyle-items aan bod met de voetbalsterren. In aanloop naar het WK in Qatar kun je ook alles terugzien op Videoland.

Het evenement was niet zo geslaagd geweest zonder de steun van onze trotse partners. Discover Tunisia heeft op fantastische wijze hun land weten te promoten door niet alleen zijn gouden stranden als strijdtoneel te laten fungeren. Ook de trips naar de ruïnestad Carthago en de wit-blauwe pittoreske plaats Said Bou Said baarde opzien. Daarnaast ook een speciale vermelding voor Holland Casino Online, GASSAN Diamonds en Nissan voor hun inzet om dit evenement tot een daverend succes te maken. Een laatste woord van dank gaat naar Robey Sportswear voor de prachtige tenues, handige bidons en hoognodige handdoekjes.

Life After Football Footvolley Tunesië is a wrap!
Life After Football Footvolley Tunesië is a wrap!
Life After Football Footvolley Tunesië is a wrap!
Life After Football Footvolley Tunesië is a wrap!
Life After Football Footvolley Tunesië is a wrap!
Life After Football Footvolley Tunesië is a wrap!