SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football Footvolley terug op tv!

Het was drie jaar geleden dat Life After Football met vrienden en familie naar Ibiza afreisden om daar Footvolley Ibiza op te nemen. In 2022 mochten we eindelijk een nieuwe editie van dit bijzondere spektakel organiseren. Met een groep, welke voelt als familie, hebben we een memorabele trip gemaakt naar Hammamet in Tunesië. Tune vanavond in op RTL7 of bing de gehele serie direct via Videoland!

We beschikken dit jaar over een ijzersterk deelnemersveld:
Team 1: Patrick Kluivert en Denny Landzaat
Team 2: Robin van Persie en Shaqueel van Persie
Team 3: Nigel de Jong en Nordin Amrabat
Team 4: Aron Winter en Evgeniy Levchenko
Team 5: Karim Saïdi en Karim Haggui

In de vijfdelige serie op RTL7, en later dit jaar ook op streamingsdienst Videoland, is niet alleen het bloedstollende Footvolley-toernooi te zien. Daarnaast is er ook veel ruimte voor gesprekken en activiteiten met de deelnemers en entourage. Zo voert Sander de Kramer in aflevering één een emotioneel gesprek met Evgeniy Levchenko over de situatie in Oekraïne, vertelt Gregory van der Wiel in aflevering drie over de afloop van zijn voetbalcarrière, maar gaan we ook met onder andere Nordin Amrabat naar de barbier.

Dit en nog veel meer in ISSUE #74! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.