SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football ISSUE 80 is out now!

ISSUE 80 van Life After Football, met niemand minder dan Lutsharel Geertruida op de cover, is vanaf nu verkrijgbaar. De 23-jarige speler van Feyenoord maakt een fantastisch jaar door en is dit seizoen de meest scorende verdediger in de Eredivisie. Deze keer staat ons magazine in het teken van het thema ‘retro’ en blikken we onder andere terug op vergeten sterren uit de jaren ‘80 en praten we met RetrOriginal Football over iconische voetbaltenues. Daarnaast staat het magazine ook nog bomvol andere interviews!

Geertruida Life After Football

Lutsharel Geertruida

Tot voor kort was Lutsharel Geertruida de stille lieveling van de Kuip, maar stil is hij nu niet meer. Voor zijn documentaire op Feyenoord One gaf hij voor het eerst een interview voor de camera en ook wij van Life After Football mochten met hem spreken. Zo hebben we het onder andere over vroeger, liefdevol opgroeien, muziek en het vaderschap.

Geertruida Life After Football

Couhaib Driouech

Hij was misschien wel de meest besproken voetballer in Nederland afgelopen winter: Couhaib Driouech. De 21-jarige smaakmaker van Excelsior zag op het laatste moment een transfer naar PSV afketsen, maar dat remt zijn ambities niet. Hij vertelt ons over het winnen van de Afrika Cup Onder-23 met Marokko, de Ramadan en zijn volgende doelen. Daarnaast vroegen wij ook naar zijn bijzondere ontmoeting met de Braziliaanse superster Ronaldinho.

Couhaib Driouech Life After Football

Esmee Brugts

Van shinen in de Eredivisie naar shinen bij de vrouwelijke Champions League-winnaars FC Barcelona Femení. Het 20-jarige Oranje-toptalent Esmee Brugts is met vijf goals en vijf assists aan een prima debuutseizoen bezig op het Iberische schiereiland. In gesprek met Life After Football vertelde ze ons over haar dorpse wortels als one of the guys, haar zelfontplooiing tussen de Barça-grootheden en het maken van indruk en impact.

Esmee Brugts Life After Football

Mees Hilgers

Een lichaam vol tatoeages, een inmiddels iconische snor die doet denken aan grootheden uit de jaren ‘80 en een brede glimlach. De 22-jarige Mees Hilgers geniet niet alleen van het spelletje, maar ook van ieder moment in het leven. De verdediger van FC Twente vertelde openlijk over zijn bijzondere band met God, waarom hij alleen maar naar gospelmuziek luistert en over zijn jeugd en Indonesische roots.

Mees Hilgers Life After Football

Jandino Asporaat

De cabaretier Jandino Asporaat heeft een wilde droom. Hij wil zijn eigen betaald voetbalclub beginnen: FC Kip Football Club. Een voetbalvereniging van het goede doel waarmee Dino jongeren wil helpen die, net zoals hijzelf vroeger, een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Lees dit en meer in het open en inspirerende interview met Jandino.

Jandino Asporaat Life After Football

Life After Football ISSUE 80 is verkrijgbaar in onze webshop!