SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football #73 is out now!

In ISSUE 73 staat de term ‘Onoverwinnelijk’ centraal. Alle hoofdrolspelers hebben op zijn of haar manier het uiterste uit hun carrière gehaald, waarmee ze een bepaalde vorm van onoverwinnelijkheid hebben aangetikt. Met coverster Robin van Persie praten we over zijn ambities in de toekomst en vragen we hem wat vaderschap voor hem betekent. Met zijn gloednieuwe padel-collectie steelt hij de show en speelt hij in op de wensen van vele (oud-)voetballers. Verder kijken we met Maduka Okoye terug op zijn tijd in Nederland en blikken we vooruit op zijn torenhoge ambities. Vanity Lewerissa kreeg verschrikkelijk nieuws te horen wat haar leven op zijn kop zette. Hoe pakt ze dit op, verwerkt ze dit en hoe kijkt zij naar de toekomst. Daarnaast draait het leven van een profvoetballer om veel meer dan even trainen op het veld. We gaan met drie experts in gesprek hoe een voetballer ook mentaal en fysiek gezond blijft. Dit en nog veel meer!

Life After Football #73 is out now

Robin van Persie

Hoe vult een wereldster zijn leven in na zijn carrière? Robin van Persie vertelt over het prachtige nieuwe leven dat hij heeft, waarin veel meer dan voetbal een rol speelt. Een trotse vader over de passies van zijn zoon Shaqueel en dochter Dina, over de vele talenten van zijn vrouw Bouchra, de nieuwe padel kledinglijn en toch ook over zijn eigen ambities.

Robin van Persie

Maduka Okoye

Een dag na zijn laatste wedstrijd voor Sparta Rotterdam zit Maduka ‘Madu’ Okoye emotioneel tegenover me. Het was een wedstrijd die van groot belang was voor de club, waar zij zich na een moeizaam seizoen op de slotdag wisten te verzekeren van lijfsbehoud. Het was ook een emotionele dag. Omdat Maduka de stad en de club gaat verlaten waar hij van is gaan houden. Waar hij zich thuis is gaan voelen en dat liet hij weten aan de fans. Als geboren Duitser met Nigeriaanse roots sprak hij de Sparta-aanhang in vloeiend Nederlands liefkozend toe.

Maduka Okoye

Dante

Dante, die in de Bundesliga speelde voor Mönchengladbach, FC Bayern München en VFL Wolfsburg, speelt sinds 2016 voor OGC Nice. En hoewel hij nu 38 jaar oud is, is hij een van de sterkhouders. Als aanvoerder leidt hij het team van OGC, een glamour-club met een wankele geschiedenis, waar hij een ware held is.

Dante

Albert Gudmundsson

De achternaam Gudmundsson zal ongetwijfeld erg veel voorkomen op IJsland, maar staat op het eiland eigenlijk synoniem voor wat de naam Cruijff is voor ons land. Genoa-aanvaller Albert Gudmundsson (Reykjavik, 15 juni 1997) komt uit een voetbalfamilie waar je U tegen zegt. Maar liefst vier generaties Gudmundsson behoren tot de crème de la crème van de IJslandse voetbaltop. Lees mee en noteer gerust als het onduidelijk wordt.

Albert Gudmundsson

Vanity Lewerissa

Het jaar 2022 startte voor Vanity Lewerissa niet zoals gehoopt. De oud-voetbalster van PSV en Ajax, die afgelopen seizoen in België bij Standard Luik voetbalde, voelde begin januari een bobbeltje in haar borst. Na onderzoek kreeg ze slecht nieuws te horen: borstkanker. De enige woorden van de dokter die zij zich nog herinnerd waren: ”Het is niet goed”. De aanvalster is het gevecht aangegaan en geeft strijdbaar aan dat zij haar laatste wedstrijd nog niet heeft gevoetbald.

Vanity Lewerissa

Train the Player

Ze is sportpsychologe voor topsporters, waarbij ze haar ervaring in de voetbalwereld op unieke wijze inzet, Laura Sanna vertelt in Train the Player over waarom het zo belangrijk is om over mentale problemen te praten en ze legt uit hoe zij spelers met mentale problemen helpt. Ook Naomi Brinksman is actief in de voetbalwereld, Noami is een sportdiëtiste, in issue #73 neemt Naomi ons mee in haar wereld vol voeding en voetbal. Tot slot, het lichaam is voor een voetballer wellicht zijn meest kostbare bezit. Hier dient de speler dan ook goed mee om te gaan en daarbij is goede begeleiding een vereiste. Jared Miller, performance coach bij SMC Fysiomed, begeleidt deze speler in het herstel en ontwikkeling van hun lichaam.

Train the Player

Dit en nog veel meer in ISSUE #73! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.